Drama i München: Her går træner og spiller i kødet på hinanden

Bayern-stjernen Franck Ribéry og Atletico-træner Diego Simeone røg i totterne på hinanden under tirsdagens Champions League-semifinale

Det var en Champions League-finale på spil, da Bayern München og Atletico Madrid tirsdag aften mødtes til returkampen i Europas fineste klubturnering..

Og det kunne mærkes, at præmien til den samlede vinder var af sådan en karat. For der blev gået til stålet og satset stort i forhold til både spillet på banen og den aggressive fremtoning de to hold i mellem.

Kort før pausen kom det til udtryk for både tv-seere og fremmødte tilskuere, da den til tider temperamentsfulde Bayern-spiller Franck Ribéry røg i infight med Atletico-træneren Diego Simeone, der heller ikke ligefrem fremstår som en mand, som vælger stille-kupeen, når han er på togrejse.

Værternes topscorer Robert Lewandowski var gået i græsset efter en heftig duel ude på grønsværen, og det var tilsyneladende startskuddet til en batalje, som hurtigt tog fart på sidelinjen.

Den altid iltre Simeone, som i øjeblikket afsoner karantæne i den spanske liga, var stærkt oprevet, og det samme var tilsyneladende Ribéry, som ikke så sig sen til at konfrontere den argentinske træner. Det udviklede sig til heftig kontakt, hvorefter de to aktører måtte adskilles fra hinanden.

På det tidspunkt var Bayern foran 1-0, men senere i anden halvleg udlignede Atletico ved topscorer Antoine Griezmann, inden Bayern igen kom foran ved Robert Lewandowski.

Det er dog stadigvæk de spanske gæster, som aktuelt har kurs mod finalen grundet reglen om udebanemål. Følg resten af kampen direkte her.

35 kommentarer
Vis kommentarer