Dropper sin far: Sådan får otteårig opfyldt Zlatan-drøm

Hjalmar Fredricson havde held med en alternativ byttehandel, og nu skal den otteårige svensker på stadion og se Malmö FF mod Paris Saint-Germain

PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic vender hjem til Sverige i forbindelse med Champions League-kampen mod Malmø senere i efteråret. (Foto: AP)
PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic vender hjem til Sverige i forbindelse med Champions League-kampen mod Malmø senere i efteråret. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Billetterne blev revet væk på rekordtid.

Champions League-braget mellem Malmö FF og Paris Saint-Germain var et trækplaster uden sidestykke. Zlatan Ibrahimovic' comeback til hjembyen og mødet med de gamle rødder kan meget vel blive en forestilling, som kun finder sted en enkelt gang.

Nogle var heldige, andre var ikke. Kapaciteten på Swedbank Stadion kunne ikke konkurrere med interessen, og otteårige Hjalmar Fredericson var en af mange, der trak nitten i forsøget på at sikre sig entrébeviset.

Han stod i stedet tilbage med billetter til faderens ridestævne. Men selv om Peder Federicson er en stjernerytter, var det en ringe trøst for sønnen, der havde set frem til at overvære Zlatan Ibrahimovic trylle på svensk grund. Få meter fra græsset. På tætteste hold.

Men slaget var ingenlunde tabt endnu. Og en vaks plan og et – vil nogle mene – knap så attraktivt tilbud skulle vise sig at blive Hjalmar Fredericsons helt store redning.

Den svenske knægt besluttede sig således for at forsøge at bytte billetterne til ridestævnet væk i håbet om, at han kunne få billetter til PSG-kampen til gengæld. Det skriver Aftonbladet.

- Hej. Jeg har en stor bøn til jer derude. Jeg ville virkelig elske at komme til kampen mellem Malmø og Paris. Kan jeg få en billet til den, vil jeg bytte mine billetter til ridebanespring-stævnet. Min far skal ride i enten Friends eller Scandinavia (arenaer, red.). Jeg er otte år gammel og dør, hvis ikke det lykkes, skrev Fredericson på instagram.

Bøn blev hørt
Opslaget på det sociale medie gav bonus. For tilkendegivelserne var mange, og et af svarene til Fredericson kom fra en helt særlig adresse. Selveste Paris Saint-Germain gav således lyd fra sig, og reaktionen fra den franske klubs svenske afdeling var positiv.

- Hej Hjalmar. Det er klart, at du må se Zlatan, når PSG kommer til Sverige. Vi finder to billetter til dig, lød den opløftende melding.

På den led blev den svenske drengs store drøm opfyldt. Og det endda uden at manøvren kostede ridser i lakken med henblik på forholdet til faren, der altså blev skrottet i denne sammenhæng. Peder Fredericson forstår således godt, hvorfor sønnen agerede, som han gjorde.

- Det er helt i orden. Jeg forstår ham godt. At se Zlatan i Malmø er noget andet end at se sin far ride, siger Fredericson ifølge Aftonbladet.

Nu er spørgsmålet bare, om det bliver ham eller Hjalmars mor, der får den eksklusive fornøjelse af at gøre den otteårige Ibrahimovic-fan selskab på den store aften.

Selv lader den unge hovedperson at vide, at den familiære kamp om den anden billet til Champions League-dysten bliver afgjort i en hjemlig straffesparkskonkurrence.

Zlatan Ibrahimovic kan se frem til en fantastisk velkomst, når han vender retur til Malmø i forbindelse med Champions League-kampen mod svenskerne. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic kan se frem til en fantastisk velkomst, når han vender retur til Malmø i forbindelse med Champions League-kampen mod svenskerne. (Foto: AP)
 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er minister Prehn hævet over reglerne?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind