Efter kung fu-spark: Stjerne udelukket fra Liverpool-brag

Thomas Müller kan ikke hjælpe Bayern München i CHL-kampene mod Liverpool

Ærgerligt for Thomas Müller. Den tyske landsholdsspiller er ude af braget mod Liverpool. Arkivfoto: AP Photo/Matthias Schrader
Ærgerligt for Thomas Müller. Den tyske landsholdsspiller er ude af braget mod Liverpool. Arkivfoto: AP Photo/Matthias Schrader

Den udvisning, som Thomas Müller modtog i Champions League-gruppespillets sidste runde mod Ajax i december, bliver en dyr en af slagsen for Bayern München.

UEFA har nemlig fredag formiddag meddelt, at forbundet giver to dages karantæne til Thomas Müller, der dermed går glip af begge ottendedelsfinale-kampe i braget mod Liverpool.

Den tyske landsholdsspiller blev udvist med et kvarter tilbage af kampen mod Ajax, der i øvrigt endte 3-3 og sikrede Bayern førstepladsen i gruppen foran hollænderne, da han ramte Nicholas Tagliafico i hovedet med en voldsom tackling.

Se billeder fra episoden herunder. Artiklen fortsætter under billederne.

Fotos: AP Photo/Peter Dejong

 

Kort efter episoden forklarede Thomas Müller, at det "selvfølgelig ikke" var meningen, at det kung fu-lignende spark skulle skade Tagliafico.

Og Müller henvendte sig endda direkte til argentineren på Instagram.

Første opgør mellem Bayern og Liverpool finder sted 19. februar på Anfield, mens returopgøret spilles i Sydtyskland 13. marts - begge opgør uden deltagelse af Thomas Müller.

Pinlige fodboldstjerner: Grotesk skuespil spottet af fans

Spansk medie: Dolberg på listen i Barcelona

Engelsk medie: Tottenham vil hente endnu en dansker

Dansk traditionsklub i alvorlige problemer: Det er groft uansvarligt

Don Ø. har rejst sig før: Et liv med alvorlige 'tacklinger'