Eksalteret Simeone efter storkamp: Her er verdens bedste spiller

Ingen er bedre end Griezmann, siger Diego Simeone om sin angriber, der satte milepæl i Champions League

Efter Antoine Griezmanns to mål i Atlético Madrids sejr onsdag mod Club Brugge betegner hans træner, Diego Simeone, den franske angriber som verdens ypperste spiller.

- Jeg sagde det i sidste sæson, og jeg vil sige det igen. Griezmann er den bedste spiller i verden, siger Simeone ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Han vandt Europa League, verdensmesterskabet, Super Cuppen og sluttede som toer i en liga med Barcelona og Real Madrid, opremser han angriberens bedrifter i sæsonen 2017/18.

De godt 82.000 tilskuere på Wembley, som onsdag overværede Lionel Messi levere en fantastisk præstation i Barcelonas 4-2 sejr mod Tottenham, vil nok sætte spørgsmålstegn ved Simeones betragtning.

Men Griezmanns betydning for Atlético Madrid kan der ikke rokkes ved.

Efter at Brugges Arnaut Groeneveld på et spektakulært langskud havde udlignet Griezmanns åbningsmål i det 28. minut, bragte den franske stjerne igen Atletico foran i det 67. minut.

'Jeg er meget lykkelig'
Koke slog sejren fast kort før tid på et oplæg fra Griezmann, som nu har været involveret i 17 ud Atletico Madrids seneste 19 scoringer i Champions League. 12 mål og fem oplæg er det blevet til for Griezmann.

Han kan også glæde sig over, at det andet mål mod Club Brugge var en milepæl i de 26 år Champions League har eksisteret. Ifølge uefa.com var det mål nummer 8000 i turneringen.

Griezmann lægger ikke skjul på, at han håber på at vinde dette års Ballon d'Or.

- Det er ikke mig, som stemmer, men jeg har haft en stor sæson. Jeg er meget lykkelig og stolt af min sæson, men der er stadig et par måneder endnu (før kåringen), så vi må se, siger han ifølge AFP.

Glad Jacob Bruun efter CL-brag: Det er så simpelt

Sent mål sikrer Napoli sejr over Liverpool

Drømmemål i forrygende Barcelona-sejr