Eksperten overgiver sig totalt: Det er ulovligt, hvad han gør

Kylian Mbappe imponerede i 3-0-sejren mod Bayern, hvor han lagde op til to scoringer og fik ekspert til at overgive sig

Han kom godt nok ikke på måltavlen ligesom Edinson Cavani og Neymar, men 18-årige Kylian Mbappé imponerede stort i Paris SGs 3-0-sejr i Champions League mod Bayern München, hvor han viste, hvorfor PSG efter lejeperioden

Mbappé lagde op til både 2-0-målet og 3-0-målet, og det imponerede blandt andre den tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand, der er ekspert hos den engelske tv-kanal BT Sport.

- Det er for meget. Det er ulovligt, hvad han gør, jokede Ferdinand.

- Det burde ikke være tilladt. Som 18-årig kommer man altså kun lige ind på holdet og kender sin plads, men han gør en forskel på Champions League-niveau på et hold med superstjerner, lød det fra Ferdinand.

- Det er fantastisk at se. Det er smukt at se. Jeg elsker det, fortalte Ferdinand og måtte overgive sig totalt.

SE MBAPPÉS TO MÅLOPLÆG I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Kylian Mbappé lagde op til to mål i PSGs 3-0-sejr mod Bayern i Champions League. Foto: AP
Kylian Mbappé lagde op til to mål i PSGs 3-0-sejr mod Bayern i Champions League. Foto: AP
 

Mbappé kom til PSG under stort postyr.

Efter købet af Neymar til 1,65 milliarder lykkedes det på transfervinduets sidste dag Paris Saint-Germain at hente teenageren Kylian Mbappé for 1,33 milliarder, men for at slippe uden om Financial Fairplay-reglerne, hvor man ikke må køre med for stort underskud, så fandt PSG på blot at leje spilleren det første år, for så at betale pengene næste sommer.

Det milliard-trick var noget, der fik adskillige fodboldeksperter til at rase.

- Kylian Mbappé skifter til PSG... på lån. Det hele stinker, er jeg bange for, skrev The Guardians fodboldredaktør Marcus Christenson.

- Forstår, at Kylian Mbappé-handlen mellem PSG og Monaco er med en forpligtelse til at købe ham for 180 millioner euro næste sommer. UEFA vil kigge på det meget tæt, lød det fra Skysports Bryan Swanson.

Paris SG blev truet med udelukkelse fra Champions League. Læs mere her Købene af de to stjerner, Mbappé og Neymar, gjorde, at PSG var nødsaget til at skille sig af med spillere for at undgå Champions League-udelukkelse. Foto: All Over Press Fransk fodbold Storklub truet med udelukkelse fra Champions League

Sejren mod Bayern har efterfølgende fået en masse omtale, fordi den manglende jubel mellem Cavani og Neymar er blevet et problem. LÆS MERE HER Champions League Ny splid mellem stjernerne? Kan ikke tro, hvad jeg ser!

Landsholdsfodbold Ny liste: To danskere blandt verdens 50 største talenter

Champions League Det så du ikke på tv: Milliard-indkøb overfaldet på banen

Transfer Raser over milliard-tricket: Det stinker