Eksperter kritiserer Ronaldo: Har psykopatiske træk

Thierry Henry langede ud efter Javier Hernandez for sin jubel, men norske fodboldeksperter vælger i stedet at fokusere på Cristiano Ronaldos egoistiske fejring ved mexicanerens mål

Real Madrid spillede sig med besvær videre til semifinalen i Champions League på bekostning af Atlético Madrid, da holdets stjerne Cristiano Ronaldo assisterede Javier Hernandez to minutter før tid.

Dagen efter er der naturligvis stor fokus på matchvinderen og den portugisiske assist-mager - men også at negative årsager.

Først var den tidligere stjerneangriber Thierry Henry ude og kritisere Hernandez for hans jubel, da eks-Arsenal-spilleren mente, at mexicaneren burde have fejret målet med Ronaldo, der havde stor andel i scoringen.

Se også: Henry angriber Reals matchvinder: Egoistisk!

Men andre eksperter mener, at det er Ronaldo, der burde kritiseres i den situation.

Portugiseren løb nemlig ikke hen og jublede med 'Chicharito', efter angriberen havde sparket bolden ind. I stedet pegede han op på VIP-boksen, hvor hans familie sad og fejrede sig selv over for fansene.

Og det synes to af Viasat Norges eksperter var respektløst og egoistisk af Ronaldo. Og de er ude med hård kritik af Ballon d'Or-vinderen.

- Det er helt sygt! Han har psykopatiske træk. At fejre på den måde der... Det har så lidt med fodbold at gøre, så lidt med klubfølelse at gøre, sagde fodboldeksperten Morten Langli ifølge VG, der også fik støtte af en anden ekspert og tidligere norsk landsholdsspiller Rune Bratseth i Champions League-studiet.

Se også: Fra bænkevarmer til matchvinder: Mit vigtigste mål!

- Det er jo en trio, der er med i scoringen - det er jo ikke Ronaldos mål. De skal fejre målet sammen, og måske fejre ham, der afsluttede angrebet. Men det gør Ronaldo ikke, han fejrede det alene, sagde Bratesh.

- Jeg reagerede klart på det. Ronaldo skal være et forbillede for unge mennesker, men se på hans opførsel der. Det er sindssygt, selvom det er godt, at han er med til at afgøre kampen, tilføjede Langli.

Cristiano Ronaldo efter scoringen mod Atlético. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo efter scoringen mod Atlético. (Foto: AP)

En tredje ekspert, Jan Fjørtoft, som også var i studiet, var dog slet ikke enig med de to andre eksperter.

- I skal ikke lade jeg provokere af det. Ronaldo gør det fantastisk for Real Madrid. Han førte dem til finalen sidste år, og han deler opmærksomheden med sine holdkammerater. De fleste af hans holdkammerater har fået en CL-medalje på grund af ham. Lad ham være i fred, sagde Fjørtoft og forsatte med at sammenligne ham med FC Barcelona-stjernen Lionel Messi:

- Tror I Messi er bedre til dette, bare fordi han ser ud som en skoledreng? Messi er ligeså optaget af sig selv - det handler meget om kropssprog.

De tog andre eksperter udtrykte igen deres uenighed med Fjørtoft, før værten måtte stoppe den ophedede diskussion.

TV: Se Chicharitos scoring og den omtalte jubel her

67 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere