En skændsel! Real Madrids fadæse stormer jorden rundt

Medier over hele verden forundres, griner, håner og skyder med skarpt mod Real Madrid efter Ajax' vilde 4-1-sejr tirsdag

Real Madrid tabte til Ajax og er ude af Champions League - et par bitre Real Madrid-fans analyserer her situationen. Producer: Martin Lorentsen

Måske havde man ikke regnet med, at Real Madrid ville vinde Champions League for fjerde år i træk efter afskeden med Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane i sommer.

Men at det endelige dødsstød i mesterholdsturneringen skulle komme på hjemmebane til - ja, undskyld - upåagtede Ajax fra Amsterdam, må være kommet bag på selv de mest skeptiske Real-aficionados i den spanske hovedstad.

For selvom det chokerende nederlag på 0-3 i december til CSKA Moskva stadig stod friskt i erindringen, så var det nok svært for de fleste at tro på, at man igen ville tabe med hele tre mål til en for Real Madrid regulær undermåler.

Ja ja, Ajax har vundet pokalen med de store ører fire gange i historien, men det aktuelle Ajax-mandskab er trods utroligt meget talent ikke på niveau med Reals stjernehær.

Eller ... det burde de ikke være.

Det er også kommet bag på et hav af internationale medier. Dels at Real skulle ryge ud til Ajax. Dels at de endte med en solid øretæve.

Marca, der sammen med AS mandsopdækker Real Madrid 24 timer i døgnet, konstaterer tørt, at det er slut efter tre triumfer i træk.

Tyske Bild har selvfølgelig et billede af Toni Kroos med overskriften: 'Kongelige tæsk: Ajax ydmyger Real' tilsat et billede af Lasse Schönes scoring på Thibaut Courtois.

Italienske Gazzetta dello Sport: 'Øredøvende: Ajax scorer fire mod Real og eliminerer mestrene'.

Sky Sports konstarerer tørt, at Ajax chokerer Real.

El Mundo Deportivo, der mandsopdækker rivalerne fra FC Barcelona: 'Total fiasko for Real Madrid, der har sagt farvel til det hele'.

Franske L'Équipe er anderledes kort for hovedet: 'Skuffelsen', står der kort og godt.

https://www.lequipe.fr/
https://www.lequipe.fr/

Italienske Corriere dello Sport: 'Ajax imponerer på Bernabeu - Real overvældet og elimineret'.

Mexicanske Récord analyserer nedturen i flere artikler og vurderer, at blamagen tager sit udspring i ansættelsen af Julen Lopetegui før VM.

Amerikanske ESPN bruger eksperten Craig Burley til at sætte ord på fadæsen.

Argentinske Olé:

Australske News.com.au:

 

Ajax' spillere jubler efter målet til 2-0. Foto: Javier Soriano/Ritzau Scanpix. Champions League Det rene vanvid: Schöne-show bag kæmpe sensation

Dani Carvajal og Real Madrid blev sendt til tælling af Ajax, som vandt med hele 4-1 på Bernabeu. Dermed er CL-lyset slukket for de regerende mestre. Foto: SERGIO PEREZ/Ritzau Scanpix Champions League Chok-exit sætter dybe spor: - Har aldrig haft sådan en følelse af ubehag

Champions League Real-chefen får monster-klø: Nægter at stoppe

Det kan blive lidt for spændende, når FCM's udsendte er afsted til Nigeria for at finde spillere som Rilwan Hassan til deres akademi (Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix) Sport og Spil Skulle finde stjerne: Truet med en AK-47

Emre Mor skulle ikke bruge lang tid som seniorspiller, før han overbevise Dortmund om at finde det store checkhæfte frem. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Husker du dem? 11 spillere tog Superligaen med storm

 

105 kommentarer
Vis kommentarer