Endelig! Stor ændring i Champions League

Tilrejsende fans skal maksimalt betale 70 euro for en billet til Champions League-kampe, fastslår UEFA

Det skal være slut med, at tilrejsende fans skal betale ublu priser for at se deres favorithold spille på udebane Champions League-kampe.

Det mener Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA), der derfor har besluttet at sætte et loft over prisniveauet for udebanefans til kampene i den populære turnering.

Fremover må billetter til fans af udeholdet maksimalt koste 70 euro, svarende til 521 danske kroner.

Samtidig må klubberne ikke kræve mere for billetter til gæstefans, end billetter i tilsvarende kategori koster for hjemmeholdets tilhængere.

- De fans, der følger deres hold til udekampe, skal have adgang til billetter til en rimelig pris med tanke på, at de allerede har haft udgifter til rejsen.

- Ved at fastsætte et prisloft vil vi sikre, at tilhængere stadig kan rejse til kampe og medvirke til at skabe atmosfære på stadion, siger Uefa-præsident Aleksander Ceferin i en pressemeddelelse.

Også i Europa League er der fastsat et prisloft. Tilrejsende tilhængere skal fremover maksimalt betale 45 euro (335 kroner) for en billet til udeholdets tilskuerafsnit i kampene.

Gruppespillet i Champions League begynder 17. september.

Mauricio Pochettino og Christian Eriksen er to navne, der forbindes med en exit i Tottenham. Men træneren skal ingen steder, siger han. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix Premier League Eriksens chef afviser 'åndssvagt' rygte
Eric Cantonas tale til den store fodboldverden går over i historien. Foto: ERIC GAILLARD/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Bizar tale chokerer: - De dræber os for sjov
Klaas-Jan Huntelaar  og Ajax har sikret sig billet til gruppespillet i Champions League. Foto: Olaf Kraak/AFP/Ritzau Scanpix Champions League Ajax sikkert i Champions League

18 kommentarer
Vis kommentarer