Eriksen sætter ord på lavpunkt: - Hvorfor fanden...

Skuffelsen fra den store finale sidder stadigvæk i Christian Eriksen

Skuffelsen var ikke til at tage fejl af, når man så på Eriksen efter finalekampen. Anderledes euforiske var Liverpool-spillerne selvsagt.

Det var både årets højdepunkt og den største skuffelse for Christian Eriksen.

Den danske landsholdsstjerne havde knoklet sig til Champions League-finalen med sine Tottenham-holdkammerater, men måtte i sidste ende se Liverpool snuppe pokalen med de store ører.

Skuffelsen var ikke til at tage fejl af, når man så på Eriksen efter finalekampen. Foto: Susana Vera/Ritzau Scanpix
Skuffelsen var ikke til at tage fejl af, når man så på Eriksen efter finalekampen. Foto: Susana Vera/Ritzau Scanpix

Oplevelsen sidder stadig i ham, selvom han har prøvet at bearbejde skuffelsen.

- At tabe den var pisse surt. Det er det, der niver i de fleste - også mig selv. Når man har været der, hvorfor fanden har man så ikke vundet den?, siger Eriksen til Spillerforeningen.

Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix
Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix
 

Her fortæller Eriksen desuden, at finalen sidder i baghovedet, men er gemt godt væk. I sommer var følelsen værre.

- At se Liverpool, der fejrer sidste års Champions League-finale. Det var hårdt. De havde det nok på samme måder året før, siger Spurs-spilleren med reference til Liverpools finale-nederlag mod Real Madrid i 2018.

Eriksen-sagaen - alle rygterne i januar

 

1. januar: Inter i kontakt med Eriksen

Christian Eriksen kan være på vej ned i indkøbsvognen hos Inter. Her ses han på forsiden af den italienske avis La Gazzetta dello Sport 1. januar.

 

Allerede på første dag, hvor Christian Eriksen må forhandle frit med andre klubber, er der bud efter danskeren.

Den italienske storklub Inter har indledt forhandlinger med Eriksens repræsentanter.

Det skriver den italienske journalist og transferguru Gianluca Di Marzio på sin egen hjemmeside. Storklubben er først og fremmest interesseret i at hente den danske stjerne gratis til sommer, hvor kontrakten med Tottenham udløber.

Hvis dette ikke er muligt, vil Inter ikke være afvisende over for at hente Eriksen i januar-vinduet til knap 150 millioner danske kroner.

 

 

 

 

2. januar: Manchester United må tage kampen op

Ole Gunnar Solskjær kan få noget mere kreativitet til sin midtbane ved at hente Christian Eriksen, og Manchester United har da også længe været lune på at skrive under med danskeren, når han er transferfri til sommer.

Nu kan de dog være tvunget til at betale Tottenham og Daniel Levy penge for Eriksen, hvis de vil være sikre på, at han får Old Trafford som ny hjemmebane, da Inter er blevet ny konkurrent i kampen om den eftertragtede dansker, skriver Mirror.

Og Milano-klubben er ikke de eneste, der kan give United problemer. Også Inters konkurrent i toppen af Serie A, Juventus, samt stjernespækkede PSG er ude efter Eriksen, ifølge Daily Mail.

Ja, muligheder skulle der være nok af for danskeren allerede her på årets anden dag.

 

Eriksen er nomineret til Årets Mandlige Fodboldspiller 2019, og han har faktisk vundet kåringen i fem af de seneste seks år. Kun Kasper Schmeichels drømmesæson i 2016, hvor han sensationelt vandt Premier League med Leicester, kunne bryde Eriksens dominans.

Dette års vinder findes lørdag aften ved Sport 2019-showet, og her er de to stjerner igen nomineret - denne gang i selskab med Thomas Delaney.

Ifølge bookmakerne er Schmeichel storfavorit.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Silkeborg IF Byder millioner for Superliga-talent

Den tidligere Premier League-dommer Bobby Madley passer nu fløjten i de lavere, norske rækker. Foto: Berit Roald/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Seks sekunders snapchat ødelagde karrieren: - Jeg skammer mig

Foto: Fire on Ice, Will Burgess/Reuters/Ritzau Scanpix og Jens Rosenfeldt/Polfoto Sport og Spil KÆMPE galleri: 17 Sportsstjerner uden tøj

99 kommentarer
Vis kommentarer