Eriksen taler om drømmen: - Det vil være en milepæl

Pilen har kun peget en vej for Tottenham i Christian Eriksens seks år i klubben, siger danskeren

Christian Eriksen har lørdag chancen for at vinde den største titel i karrieren, når Tottenham møder Liverpool i Champions League-finalen. Foto: Matthew Childs/ Ritzau Scanpix
Christian Eriksen har lørdag chancen for at vinde den største titel i karrieren, når Tottenham møder Liverpool i Champions League-finalen. Foto: Matthew Childs/ Ritzau Scanpix

En drøm går i opfyldelse for Christian Eriksen, hvis han lørdag aften vinder Champions League-trofæet med en sejr over Liverpool.

Det siger den danske kreatør til BBC forud for finalen, der spilles i Madrid.

- Jeg kom til Tottenham for seks år siden, og kurven er kun gået op siden dengang.

- Vi er sluttet i top-4 i Premier League i flere sæsoner og har spillet i Champions League. Det vil være en milepæl at kunne vinde denne turnering.

- Champions League er virkelig noget specielt og noget, som alle fodboldspillere drømmer om. Jeg vil elske at kunne få titlen på mit cv, siger Eriksen.

I Premier League vandt Liverpool begge sæsonens indbyrdes opgør mellem de to finalehold med 2-1.

I finalen er Liverpool favorit hos bookmakerne. Der venter da også Tottenham en svær opgave, når Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino skal tøjles, medgiver Christian Eriksen.

- Vi lægger os ikke ned. Vi drømmer om at kunne løfte trofæet. Det er, hvad vi har i tankerne, men vi ved, at det ikke bliver nemt, siger Eriksen.

Den 27-årige fynbo har ikke vundet et trofæ i sin tid i Tottenham.

Se også: Dansk stjerne ellevild: - Det største jeg har prøvet

Bo Henriksen kan ende i en ny rolle i AC Horsens. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Opgiver at holde på kæmpe-profil

45 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere