FC Barcelona-stjerne afviser dårlig attitude

FC Barcelona havde en sort aften i Paris, men Andres Iniesta afviser problemer med attituden hos den spanske storklub

Iniesta og co. skal levere Champions League-historiens største comeback, hvis de skal gå videre. Foto: AP
Iniesta og co. skal levere Champions League-historiens største comeback, hvis de skal gå videre. Foto: AP

FC Barcelona har gennem mange år været ganske suveræne. Holdet er da også blandt de store favoritter til at vinde CHampions League i år, men de odds faldt drastisk tirsdag aften. Her fik den spanske storklub nemlig sjældne klø, da PSG i Paris slog Barca-mandsksabet med knusende 4-0.

En kamp hvor alt gik galt for FC Barcelona, og hvor ikke mange leverede. Presset haltede, dumme bolde blev smidt og generelt leverede stjernerne ikke den sult, de ofte har vist. En af skuffelserne var Andres Iniesta, der blev pillet ud undervejs. Han ærgrer sig da også over ydmygelsen i Frankrig:

- Vi havde en dårlig dag hele vejen rundt. I returkampen skal vi virkelig stå sammen, hvis vi skal vende det rundt. Det bliver svært, men vi kommer til at give alt, siger Andres Iniesta til Mundo Deportivo og fortsætter:

- Jeg bryder mig ikke om ordet attitude, og det er ikke noget, jeg mener, man kan linke sammen med vores spillere. Det handler om fodbold. Jeg kan ikke lide at tale om dårlig attitude, når det ikke er problemet. Det er svært. når disse ting nogle gange sker, og det gør ondt. Det var en hård aften for os alle, og det kommer til at koste os at tabe denne kamp, udtaler Iniesta.

Der er returkamp i Barcelona om tre uger.

Sådan stopper man Messi:

Se også: Neymar: Det bliver næsten umuligt at gå videre

Se også: Revser Barça-stjernerne efter CL-nedslagtning: En katastrofe!

Se også: Barca-stjerne efter ydmygelse: Ikke meget håb tilbage

Zlatan Ibrahimovic og Kevin Magnussen er bare nogle få ud af rigtig mange sportsstjerner, som render rundt med masser af tatoveringer. Men hvilken betydning har de egentlig. Find ud af det herunder. Foto: AP. Sport og Spil Her er sportsstjernernes tatoveringer: Det betyder de vilde tusser

13 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere