Annonce:
Annonce:

FCK-kaptajn efter europæisk nedtur: Så skidt var det heller ikke...

De danske mestre skuffede i Skopje og tabte 0-1 til Vardar. Anfører William Kvist er dog fortrøstningsfuld og blæser til angreb i Parken

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

FC København er i europæiske problemer. 

De danske mestre tabte efter en skuffende indsats 0-1 i Skopje til Vardar, men anfører William Kvist tror alligevel på, at københavnerne nok skal komme videre i Champions League-kvalifikationen.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige. Vi syntes grundlæggende, at vi burde have været et bedre hold end dem, men de har marginalerne med, og vi rammer den ikke 100 procent, og de scorer efter en dum tilfældighed.

- Det var ikke noget godt resultat. Det kan man roligt sige. Men jeg synes ikke, at det var så skidt. Vi har dem relativt godt under kontrol, og så mange chancer spiller de sig ikke til. 

- Jeg synes, at vi har nogenlunde styr på dem, sagde William Kvist til TV3 Sport efter nederlaget i den makedonske hovedstad.

Læs alt om opgøret her: Lammede Løver: FCK skuffer fælt i Skopje

Annonce:

FCK skabte ikke mange muligheder i Skopje, men i de sidste minutter var der gode tilbud til både Federico Santander og Nicolaj Thomsen, og netop det fysiske overskud kan ifølge Kvist blive nøglen for københavnerne i returkampen i Parken på næste onsdag.

- Vi kunne måske godt have lagt endnu mere på de sidste 10-15 minutter, hvor de går lidt ned fysisk. Vi kunne godt have puttet én ind der.

- De så trætte ud til sidst, så det er fuldt pres i Parken med højt tempo. De er gode på kontra, så det bliver en kombination af at presse på og så lukke godt af nede bagved. Der har vi gjort før.

William Kvist er fortrøstningsfuld inden returkampen, men opgøret på Balkan afslørede igen, at FCK lige nu er meget langt fra at vise det solide europæiske udtryk, som holdet havde i sidste sæson.

- Vi bliver hele tiden sammenlignet med noget, der var næsten perfekt. Så er det nemt at finde fejl. Det her er et nyt hold, og det er ikke bare lige at gøre det, lød vurderingen fra FCK-anføreren til TV3 Sport.

Annonce:

TV3 Sports fodboldekspert Per Frimann var efter opgøret kritisk over for den danske indsats. Hør hans kritik her:

Fakta FCK (Vardar)

Lammede Løver: FCK skuffer fælt i Skopje

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: