FCK'er brager ind på listen over de bedste Champions League-mål

De ti bedste mål i årets Champions League er blevet kåret, og Thomas Delaneys kongekasse mod Club Brügge er i top-tre

FCKs Thomas Delaney har scoret til 2-0 og jubler sammen med Benjamin Verbic, Ludwig Augustinsson og Erik Johansson. Foto: Jens Dresling/Polfoto
FCKs Thomas Delaney har scoret til 2-0 og jubler sammen med Benjamin Verbic, Ludwig Augustinsson og Erik Johansson. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Champions League fandt lørdag sin afgørelse, da Real Madrid satte Juventus på plads med 4-1 i en hæsblæsende og stærkt underholdende finale i Cardiff.

Men også i de tidligere runder af turneringen har der været flere brandkampe og smukke mål, og en af de absolut bedste scoringer blev sat ind af en dansker på et dansk hold.

UEFA's såkaldte 'tekniske observatører' har nemlig udpeget Thomas Delaneys fantastiske flugter i FC Københavns udklassering af Club Brügge til det tredjebedste mål i sæsonens udgave af Champions League.

Se Delaneys gudemål øverst i artiklen.

UEFA's tekniske observatørgruppe består blandt andre af Ryan Giggs, Sir Alex Ferguson, Fabio Capello og Ioan Lupescu, så det er ikke hvem som helst, der har placeret den tidligere FCK-kaptajn og nuværende Werder Bremen-spiller højt på listen.

De høje herrer i UEFA mener dog, at Real Madrids midtbanemand Casemiro gjorde det en tand bedre, da brasilianeren flugtede 3-1 målet ind mod Napoli i ottendedelsfinalen.

Mario Mandzukic fra Juventus får en trøstepræmie for at score det bedste mål i årets Champions League, da han på akrobatisk vis udlignede for Juventus i finalen mod Real Madrid.

Se de ti bedste Champions League mål her:

 

Se alle målene fra FCK's sejr over Club Brügge:

Se også: Bombe-frygt skabte kaos ved CL-fest: 1000 kom til skade

Se også: Raser mod Real Madrid-stjerne: Du er en ond og uanstændig snyder!

Se også: Hylder Reals storslåede CL-triumf: Det her husker man altid!

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere