Fem år siden: Da Bendtner chokerede Camp Nou

I dag er det præcist fem år siden, Nicklas Bendtner tyssede på publikum på Camp Nou med sit åbningsmål mod Barcelona i CL-kvartfinalen. Messi overtog dog showet efter med hele fire mål

Nicklas Bendtner fik aldrig den super-karriere i Arsenal, som han havde håbet på.

Danskeren havde dog til tider nogle fine perioder i Premier League-klubben - og forårssæsonen i 2010 må nok betegnes som angriberens bedste tid for 'The Gunners'.

Se også: Barcelona sænket efter Bendtner-indhop

Bendtner bankede mål ind for de rød-blusede både i Premier League og i Champions League, hvor det også blev til et hattrick mod Porto det forår.

Danskeren var dermed et af Arsenals allerfarligste våben i det offensive spil på det tidspunkt- og det viste han i den grad, da den anden og afgørende kamp i Champions League-kvartfinalen mod FC Barcelona skulle spilles.

Catalanerne fik et fornuftigt 2-2-resultat med sig hjem fra det første opgør i London, og derfor var Arsenal pisket til at lave et mål på Camp Nou i returkampen, hvis englænderne ville gøre sig forhåbninger om at avancere videre til semifinalen.

Se også: Bendtner: Messi er fænomenal

Selvom udeholdet var underdogs lykkedes det dem at komme foran efter 18 minutters spil, da 22-årige Bendtner var hurtig over sin egen retur og chokerede hele Camp Nou med sin scoring.

Med dette resultat var Arsenal nemlig videre til semifinalen - men det varede dog ikke længe, før en anden velkendt spiller overtog showet.

Lionel Messi tog nemlig sagen i egen hånd derfra og scorede ikke mindre end fire mål.

Kampen sluttede 4-1 til Barcelona, der senere røg ud til de senere vindere Inter i semifinalen.

Selvom Bendtner ikke kunne bruge sit mål til så meget efter kampen, mindes vi dog danskerens store øjeblik på Camp Nou.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere