Forlod banen på krykker: Så slem er United-stjernens skade

Manchester Uniteds Paul Pogba er forventeligt ude et par uger efter at have pådraget sig en forstrækning i CL-kampen mod Basel

Manchester United sænker schweizere i CL-comeback - se alle målene her.

Det var en festaften med skår i glæden, da Manchester United tirsdag efter et års pause gjorde comeback i Champions League.

For 3-0-sejren over Basel var fint godkendt og en god start for José Mourinhos tropper, men alligevel måtte 'De Røde Djævle' skifte midtbane-dynamoen Paul Pogba ud efter 18 minutters spil.

Og efterfølgende så det ikke videre positivt ud, da franskmanden, der ellers for første gang optrådte som anfører, forlod Old Trafford på krykker:

Manager José Mourinho var naturligvis ærgerlig over, at hans profil må holde pause. Han kender ikke til skadens omfang og har  derfor svært ved præcist at fortælle, hvor længe Pogba er ude. Men han kan vil dog gerne resonere sig frem til det.

- Jeg ved det ikke helt. Jeg ved af erfaring, at det var en muskelskade. Og muskelskader holder dig fra at spille i et par uger, siger José Mourinho til Manchester United TV.

Der blev spekuleret i, at Pogba har pådraget sig en forstrækning - og den analyse køber portugiseren.

- Sådan ser det også ud for mig, men jeg har ikke talt med den medicinske afdeling om det, siger José Mourinho.

Manageren vil dog ikke græde mange salte tårer over tabet af sin franske profil.

- Det er det, man har en trup til. Trupper er til for skader, trupper er til for karantæner. Vi græder ikke over skader.

- Så hvis Paul ikke spiller søndag, har vi (Ander) Herrera og (Michael) Carrick. Vi har (Marouane) Fellaini, og vi har (Nemanja) Matic, siger José Mourinho, der altså godt kan forberede sig på at finde en substitut til søndagens hjemmekamp mod Everton.

Få adgang til Ekstra Bladets magasin om Brøndby her:

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen