Annonce:
Annonce:

Fortræffelige Ronaldo gav lille pige minde for livet

Real Madrid-stjernen spillede måske sæsonens bedste kamp onsdag aften mod AS Roma, og før opgøret markerede han sig også med et sympatisk træk

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Selvom Cristiano Ronaldo har allerede har scoret 33 mål i 31 kampe (!) i denne sæson, har den portugisiske stjerne stadig være udsat for kritik fra pressen.

Real Madrid-profilen er især blevet klandret for ikke at levere i de store kampe, og i de seneste måneder har det knebet med mål på udebane.

Ronaldo blev konfronteret med de manglende scoringer ved et pressemøde dagen før Champions League-kampen mod AS Roma, og det irriterede hovedpersonen så meget, at han valgte at svare iskoldt tilbage for derefter at skride fra pressemødet i den italienske hovedstad.

TV: Se den omtalte situation her

Den 30-årige offensivstjerne tyssede dog kritikkerne på den mest effektive måde dagen efter, da han bragte Real Madrid foran med 1-0 i anden halvleg efter en fornem solo-aktion.

Ronaldo spillede generelt en fantastisk kamp for den spanske storklub der udover målet havde flere succesfulde aktioner i opgøret.

Annonce:

- Ronaldo var fremragende, men det var alle andre også. Jeg er dog glad for, at han fandt vej til målet, sagde træner Zinedine Zidane efter kampen, der blev omfavnet af portugiseren umiddelbart efter scoringen.

Før kampen markerede Ronaldo sig også positivt, da han gav en lille pige et minde for livet. Pigen var maskot og havde fornøjelsen at at følge superstjernen ud til banen. Udover den ære fik hun også et lille blidt kys på kinden af portugiseren, før CL-hymnen bragede ud af højtalerne.

TV: Se Ronaldos sympatiske træk i videoen øverst i artiklen - og herunder har vi samlet nogle af hans bedste aktioner fra kampen, som Real Madrid vandt med 2-0.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: