Fortuna Hjørring og Brøndby skal til Italien i CL

Fiorentina og Juventus venter for Fortuna Hjørring og Brøndby i Champions Leagues 16.-delsfinaler

Fortuna Hjørring ob Brøndby i 3F ligaen, nu gælder Champions League. Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto.
Fortuna Hjørring ob Brøndby i 3F ligaen, nu gælder Champions League. Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto.

De to danske deltagere i kvindefodboldens Champions League, Fortuna Hjørring og Brøndby, skal begge en tur til Italien, når hovedturneringen begynder direkte med knockoutkampe.

Fortuna Hjørring var første danske hold, der kom op af bowlen ved fredagens lodtrækning, og holdet blev parret med italienske AC Fiorentina i 16.-delsfinalerne.

Det var den tidligere tyske topspiller Nadine Kessler, som trak lod. Kort efter at hun havde trukket nordjyderne, trak hun Brøndby op af bowlen som modstander til Juventus.

Også Pernille Harders Wolfsburg var med i lodtrækningen. Det tyske storhold kommer på en overkommelig opgave mod de islandske fodboldmestre Þór/KA fra byen Akureyri i det nordlige Island.

Det første opgør spilles enten 12. eller 13. september, mens der er returkampe 26. eller 27. september.

Se også: Lars Høgh ramt af kræft

Se også: Hård kritik trods åbningssejr: I ødelægger Manchester United

Carlos Kaiser hævder, at han spillede for Ajaccio på Korsika,hvor han ved præsentationen sparkede alle bolde ud til publikum. Så slap han nemlig for at skulle vise, hvad han kunne - eller ikke kunne... Foto fra bogen Sport og Spil Fodboldens største svindler: Han scorede damer i hundredvis - men spillede aldrig et minut

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere