Fra bænkevarmer til matchvinder: Mit vigtigste mål!

Reserven Javier 'Chicharito' Hernandez blev den helt store helt på Bernabeu, da han scorede det enlige mål kort før tid mod Atlético onsdag aften i Champions League-kvartfinalen

Oddsene var bestemt ikke på på Real Madrids side før den afgørende kvartfinale-kamp mod Atlético i Champions League.

Godt nok er Atlético den berømte 'lillebror' i byen, men Diego Simeones mandskab havde i den grad statistikken med sig og håneretten forud for det afgørende opgør, da Real Madrid ikke en eneste gang ud af syv mulige havde haft held med at vinde over rivalerne i denne sæson.

Foruden den dårlige statistik måtte 'Los Blancos' også se bort fra flere profiler i returopgøret, hvor Karim Benzema, Luka Modric og Gareth Bale alle var ukampdygtige, mens Marcelo måtte sidde over med karantæne.

Se også: Skurken Ronaldo blev helt til sidst

Men skaderne åbnede også op for, at nogle af de normale reserver fik deres helt store chance for at brillere på den øverste fodboldscene - og den chance tog angriberen Javier 'Chicharito' Hernandez imod.

Mexicaneren var i store perioder Real Madrids bedste mand i offensiven, selvom Reals dyre drenge havde mere end svært med at lirke gæsternes stærke defensiv op.

Men det lykkedes to minutter før tid, da Cristiano Ronaldo spillede et-to med James og til sidst serverede bolden til Chicharito, der sikkert kunne gøre det til 1-0.

Se også: Juve-spiller efter kvartfinale-sejr: Grimt og typisk italiensk

Det endte med den ene scoring, og derfor gik Real Madrid videre efter 0-0 i den første kamp. Den mexicanske matchvinder var da også mere end lykkelig, da han blev fanget af journalisterne efter kampen.

- Det er mit vigtigste mål. Nutiden er det, der er det vigtigste. Jeg har lavet betydningsfulde mål i fortiden, men det her betød meget. Et fantastisk oplæg af Ronaldo, sagde Chicharito ifølge AS.

- Træneren sagde til mig, at jeg ville være blandt de 11 startende for nogle dage siden, og siden da har jeg gjort mig klar til denne kamp. Atlético er en hård rival, men Gudskelov vandt vi til sidst.

Real Madrids modstander i semifinalen bliver fundet på fredag - de tre andre semifinalister er FC Barcelona, Bayern München og Juvenus.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere