Fra sekundabold til CL: Teenager skal stoppe Ronaldo og co.

19-årige Timon Wellenreuther får sin livs største oplevelse i aften, når han skal forsøge at holde stjernerne fra Real Madrid fra fadet i Champions League

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Normalt plejer modstanderne at hedde Rödinghausen og KFC Uerdingen 05, når unge Timon Wellenreuther tørner ud for Schalkes andet-hold foran små 200 tilskuere i Regional-ligaen i Tyskland.

Men i aften kan den 19-årige målmand se frem til noget af en anden - og markant større - fodboldoplevelse.

Schalke 04 tager imod de forsvarende Champions League-mestre fra Real Madrid i det første opgør i 1/8-delsfinalerne, og tyskerne har så store målmandsproblemer i øjeblikket, at de har været nødsaget til at bruge deres unge tredjemålmand Timon Wellenreuther fra start i de to seneste Bundesliga-kampe.

Schalke-træner Roberto Di Matteo er fortrøstningsfuld før mødet med mægtige Real Madrid og melder alle mand klar til kamp. (Foto: AP). Champions League Schalke er på fuld styrke mod Real Madrid

Klubbens bedste keeper Ralf Fährmann sidder ude med en korsbåndsskade, mens andenmålmand Fabian Giefer døjer med muskelproblemer- og derfor har træner Roberto di Matteo måttet bruge den urutinerede teenager i kampene mod Frankfurt og Gladbach.

Wellenreuther fik faktisk debut i den bedste tyske række for tre runder siden, da andenmålmand Giefer blev skadet midt i kampen mod mægtige Bayern München på Allianz Arena.

Det klarede den 19-årige med bravour, og derfor har Di Matteo også en tro på, at Wellenreuther kan klare opgaven mod Ronaldo og co. i aften.

- Han gjorde det fantastisk mod Bayern, da han kom ind. Han har en god udstråling, og vi har tillid til ham. Han har imponeret til træning, og jeg starter med ham mod Real Madrid, udtaler Di Matteo ifølge Sky Sport.

Wellenreuhter har kun to hele Bundesligakampe på bagen. (Foto: AP)
Wellenreuhter har kun to hele Bundesligakampe på bagen. (Foto: AP)

Wellenreuther skal finde sit allerbedste spil frem i aften, for Schalke har ikke særlig gode minder fra kampene mod Madrid. Sidste sæson tabte tyskerne samlet 2-9 til spanierne - og så har de en vis Cristiano Ronaldo på holdet, der har det med at score en del kasser i løbet af en Champions League-sæson.

Hvis du har et kvarter at give af, kan du nedenfor se alle Ronaldos 72 mål i Champions League - måske den unge Schalke-målmand også skulle gennemse portugiserens scoringer inden opgøret i aften for at gøre sig optimalt klar...

0 kommentarer
Vis kommentarer