Gave til PSG: Neymars karantæne ændret

Neymar slipper med to karantænedage i stedet for tre i Champions League efter sag hos CAS

I aften begynder gruppespillet i Champions League. Hvem har Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen som favorit til titlen, og hvem tror han, kan overraske?

Inden Paris Saint-Germain onsdag tager hul på Champions League-gruppespillet med et brag mod Real Madrid, er der godt nyt til den franske hovedstadsklub.

Stjernespilleren Neymars karantæne i turneringen er blevet nedsat fra tre til to karantænedage af Den Internationale Sportsdomstol (CAS). Det skriver CAS i en pressemeddelelse.

Neymar var tidligere idømt tre karantænedage af Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) som følge af upassende sprogbrug på sociale medier i forbindelse med kampen mellem PSG og Manchester United 6. marts.

Foto: Martin Bureau/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Bureau/Ritzau Scanpix

Et sent VAR-dømt straffespark til den engelske klub var med til at sende PSG ud af turneringen, hvilket gjorde Neymar rasende. Brasilianeren var skadet og så kampen fra tribunen.

Efterfølgende skrev han blandt andet på Instagram, at Uefa havde sat fire mennesker uden forstand på fodbold til at se episoden i langsom gengivelse.

PSG og Neymar mente begge, at Uefas straf var for hård, og derfor blev kendelsen appelleret til CAS. Det viste sig at være en god idé.

Neymar er nu spilberettiget i Champions League til udekampen mod Club Brugge 22. oktober.

 

Foto: Carl Recine Intl. fodbold Ronaldo i tårer på tv: - Har aldrig set det klip

Neymars ønske om at komme væk fra Paris Saint-Germain er ikke velset. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix Fransk fodbold Verdens dyreste ydmyget af egne fans

4 kommentarer
Vis kommentarer