Gigantisk drama da Ronaldo reddede Real

Et tvivlsomt straffespark i overtiden reddede Real Madrid fra et Juventus-comeback af dimensioner

Drama. Det er det eneste begreb, der til fulde dækker over opgøret mellem Real Madris og Juventus.

Italienerne havde gang i et comeback af romerske dimensioner, da dommer Michael Oliver fløjtede for straffespark til Madrid, da Medhi Benatia angiveligt nedlagde Lucas Vázquez.

Lidt tyndt. ville mange hævde, og Gianluigi Buffon brokkede sig da også til et rødt kort, der markerede hans exit fra Champions League.

Det var der til gengæld ikke til Real Madrid, da Cristiano Ronaldo stensikkert udnyttede sparket fra 11 meter-pletten og dermed scorede det ene mål, der sikrede dem madrilenerne avancement.

Se den sikre straffe-scoring her:

Det lignede ellers længe en sensation, da Juventus havde vendt 0-3 fra Allianz Stadium til 3-3.

Der var blot spillet et minut, da publikum på Santiago Bernabéu måtte hive efter vejret. Her sendte Sami Khadira et indlæg fra højre side lige ind i pandebrasken på Mario Mandzukic, der kunne heade Juventus på 1-0.

Alligevel syntes det samlede avancement ikke i fare, da hjemmeholdet gang på gang spillede sig igennem til store chancer. Men hver gang kom en lang Juventus-tå eller Gianluigi Buffons sikre næver i vejen.

Men det skulle vise sig at være en falsk tryghed.

For ti minutter inden pausen var der dejavu. Denne gang var det indskiftede Stephan Lichtsteiner, der lagde bolden til fjerneste stolpe, hvor Mandzikiuc igen dukkede op - og igen pandede bolden ind bag Keylor Navas.

Pludselig rumsterede Romas sensation mod Barcelona i kulissen, og Zinedine Zidane fortog to udskiftninger i pausen, hvor Gareth Bale og Casemiro måtte ud til fordel for Marco Asensio og Lucas Vázquez.

Men lige lidt hjalp det - og et kvarter inde i anden halvleg kammede det helt over.

Blaise Matuidi jagtede et nyt indlæg fra højre, som Keylor Navas greb, men tabte. Og så kunne franskmanden løbe bolden i mål til de magiske cifre 3-0.

Pludselig var der status quo. Og det var der altså, lige indtil Ronaldo scorede igen.

I München gik det lidt mere stille for sig, da Sevilla gæstede Bayern, der havde en 2-1-sejr i bagagen. Den blev udslagsgivende, da kampen endte uden scoringer.

Dermed gør Bayern München Real Madrid, Liverpool og Roma selskab i semifinalerne. Der trækkes lod til de kampe på fredag.

Kæmpe sensation: AaB ydmyget i pokalturneringen

Her kulminerer festen: Ringede til borgmester efter springvand-scene