Glem det: Ronaldos spydige kommentar efter Schalke-fiasko

Real Madrid-stjernen var tydeligt oprørt og frustreret over sit holds indsats mod Schalke 04 tirsdag aften - og det gik ud over journalisterne efter opgøret

Der var nok kun nogle meget optimistiske tyskere, der havde troet på, at Bundesligaens nuværende femtebedste hold kunne presse mægtige Real Madrid på Bernabeu om avancement til kvartfinalen i Champions League.

Men ikke desto mindre var det netop dét, Schalke 04 formåede.

Roberto di Matteos mandskab var i den grad tæt på at ekspedere de forsvarende CL-mestre ud, da tyskerne i sidste ende kun manglede ét enkelt mål fra at skabe den store sensation.

4-3 vandt Schalke over Real Madrid i en hæsblæsende kamp, hvor tyskerne viste spil på højt niveau - men manglede det sidste søm i kisten for at gå videre samlet, efter 0-2-nederlaget på hjemmebane i første kamp.

Se også: TV: Uhyggeligt uheld i Porto-show

Real Madrid var til gengæld underligt uinspirerende, usammenhængende og aldeles usikre i defensiven. Hvis det ikke havde været for Cristiano Ronaldo, der svarede tilbage med to kasser på Schalkes to føringer til 1-0 og 2-1 i første halvleg, kunne det have set meget anderledes ud for de spanske favoritter.

På trods af det videre avancement var den portugisiske stjerne dog alt andet end tilfreds.

De viste han tydeligt efter kampen, da han med et frustreret og modløst blik skuede over Bernabeu efter opgøret. Ronaldo blev da heller ikke mødt med meget positivitet fra Bernabeus tilskuere, der højlydt piftede de spanske stjerner ud af banen.

Og Ronaldo var heller ikke i humør til meget sniksnak efter kampen.

Ifølge flere spanske medier gik portugiseren direkte forbi journalisternes mixed zone uden at udtale sig til pressen.

-  Jeg udtaler mig ikke før slutningen af sæsonen, var det eneste, der kom ud af Ronaldos mund, før han forsvandt ud af stadion.

Den spanske presse var noget overraskede over Real-stjernens spydige kommentar efter opgøret, på trods af fiaskoen mod Schalke og undrer sig her dagen efter, hvorfor Ronaldo forholdt sig tavs - og om Ronaldo vil overholde sin aftale.

Se også: TV: Hold da op! Porto-spiller med 'Beckham-perle'

Real Madrids træner var dog ikke bange for at sætte ord på 3-4-nederlaget.

- Som alle kan se, er jeg ked af det, vi spillede rigtig dårligt. Det er ikke godt for klubbens image. Det er normalt, at spillerne kan komme til at mangle troen på sig selv. Men jeg mener også, at vi var nede at vende fysisk.

- Vi havde problemer i alle spillets facetter - det offensive, det defensive, viljen, fighten og koncentrationen, sagde Ancelotti til UEFA.

Det er kun anden gang i Champions Leagues historie, at en hold scorer fire mål mod Real Madrid på Bernabeu. Det er kun Schalkes ligakonkurrenter Bayern München, der har formået det samme, da de slog spanierne med 4-2 tilbage i 2000.

Se alle målene og højdepunkterne fra dramaet på Bernabeu lige her:

I den anden 1/8-delsfinale vandt Porto sikkert over Basel - og det var nogle drømmekasser, der blev scoret af portugiserne. Se dem alle her:

44 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere