Grotesk CL-massakre: Se de seks kasser og to røde kort

De tyrkiske mestre kollapsede på tærsklen til CL-avancement og tabte hele 0-6 til Dynamo Kiev

En oplevelse, der bare skal glemmes i en fart.

Sådan opsummerer Besiktas-anfører Oguzhan Özyakup den blamage, den tyrkiske mesterklub var udsat for i sidste runde af Champions Leagues gruppespil tirsdag aften.

Besiktas skulle 'bare' besejrede allerede eliminerede Dynamo Kiev for at komme videre i turneringen, men tabte hele 0-6 på en sort aften, hvor to Besiktas-spillere blev smidt ud.

- Vi er meget, meget kede af det, og det kan man se i alle spilleres ansigter inde i omklædningsrummet.

- Vi skal glemme denne kamp og repræsentere tyrkisk fodbold på bedst mulige måde i Europa League nu, siger Oguzhan Özyakup til uefa.com.

Dynamo Kiev kom foran 1-0 efter ni minutter, og efter en halv times spil ramlede det fuldstændig for gæsterne.

Se Besiktas-spillers torskedumme udvisning:

Højrebacken Andreas Beck begik straffespark og blev samtidig udstyret med det røde kort. Da Andriy Yarmolenko sendte kuglen i nettet fra 11-meter-pletten, stod Besiktas over for en håbløs opgave

59027011.jpg

Se alle seks mål fra kampen lige her eller øverst i artiklen:

Ukrainerne var sikre på at slutte på sidstepladsen uanset resultatet, men Kiev-spillerne hyggede sig og gik til pausen med en 4-0-føring.

I anden halvleg blev Vincent Aboubakar smidt ud, inden hjemmeholdet gjorde ydmygelsen komplet med yderligere to scoringer.

- Vi er skuffede over resultatet, fordi vi stræbte efter at komme videre fra gruppen. Det er skam at se et års arbejde blive ødelagt på én aften, siger Besiktas' træner, Senol Günes, til uefa.com.

Mens Besiktas altså fortsætter i Europa League, løber Napoli og Benfica med de attraktive billetter til Champions Leagues ottendedelsfinale.

PSG smider førsteplads til Arsenal efter bommert

Se Barcelona smadre danskerduo på Camp Nou

Cornelius vil score og håber på Champions League

Ståle vil sende politisk signal med avancement

4 kommentarer
Vis kommentarer