Håbløst efterspil: 'Hvornår stopper det?'

Raheem Sterling og Kyle Walker har fået beskeder med racistisk indhold på Instagram efter CL-finalenederlaget

Raheem Sterling startede inde i lørdagens finalenederlag på 0-1 til Chelsea i Champions League. Foto: Jose Coelho/Ritzau Scanpix
Raheem Sterling startede inde i lørdagens finalenederlag på 0-1 til Chelsea i Champions League. Foto: Jose Coelho/Ritzau Scanpix

Efter et nedslående nederlag i Champions League-finalen til Chelsea lørdag aften modtog Raheem Sterling og Kyle Walker en stribe beskeder med racistisk indhold på billedplatformen Instagram.

Det skriver Sky Sports.

Sterling og Walker, der begge var med i Citys startopstilling i nederlaget på 0-1 i Porto, modtog en stribe abe-emojis på deres profiler.

Dermed fortsætter det problem, der også viste sig for Marcus Rashford, da Manchester United onsdag tabte finalen i Europa League til Villarreal.

Her forklarede den unge angriber, at han havde modtaget 'mindst 70 racistiske udfald' på sociale medier efter nederlaget.

Både Raheem Sterling og Kyle Walker har tidligere luftet deres frustrationer over at modtage racistiske beskeder på diverse platforme.

Sterling har ved flere lejligheder talt åbent om oplevelser med racisme fra tilskuere på både engelske stadioner og til udekampe med landsholdet samt på sociale medier.

Efter sejren i Liga Cup-finalen over Tottenham i april delte Walker et billede med teksten 'Hvornår stopper det?' henvendt til Instagram.

På billedet viste forsvarsspilleren en bruger, der havde skrevet en racistisk besked til ham.

Det Engelske Fodboldforbund, Premier League og dens klubber valgte i slutningen af april at boykotte sociale medier i fire dage i kampen mod onlineracisme.

Facebook, der ejer Instagram, har ikke reageret på de seneste beskeder med racistisk indhold rettet mod City-duoen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller