Hårde beskyldninger mod storklub: Det skete 500.000 gange

Andrew Robertson mener ikke, at Liverpool reagerede ordentligt på PSG og særligt Neymars spillestil. Jürgen Klopp tordner over, at kampen blev afbrudt en halv million gange i anden halvleg

Neymar var nede at ligge efter denne tackling fra Virgil van Dijk. Det var ikke eneste gang på den aften. Foto. AP
Neymar var nede at ligge efter denne tackling fra Virgil van Dijk. Det var ikke eneste gang på den aften. Foto. AP
Følg Fodbold
Følg Champions League

Onsdagens Champions League-opgør mellem Paris Saint-Germain og Liverpool var i store perioder præget af en lang række spilstop.

De franske værter, der vandt kampen i Paris med 2-1, fik således tilkæmpet sig hele 20 frispark i kampen, mens seks Liverpool-spillere modtog gule kort.

Blandt dem var den skotske venstreback Andrew Robertson.

- De var foran og var på udkig efter muligheder for at trække tiden, og de benyttede sig af alle kneb, der findes, siger Robertson.

Han ærgrer sig over, at Liverpool ikke reagerede ordentligt på PSG-spillernes tendens til at opsøge frispark og trække tiden.

- Jeg gad godt vide, hvor meget tid de endte med at spile. Det var frustrerende. Men når man spiller mod PSG, så ved man, hvad man kan forvente. Især fra ham (Neymar, red.). Det håndterede vi ikke ordentligt.

- Det er frustrerende, når han falder, som han gør. Men det er en del af hans spil, og det skulle vi have håndteret bedre, siger venstrebacken.

Klopp: Ikke vores kamp
Ifølge Liverpool-manager Jürgen Klopp formåede Liverpool aldrig at rejse sig efter hjemmeholdets gode indledning på kampen, som endte med en PSG-sejr.

- Kampens indledning var som forventet. Det var vildt og intenst, og de tog mange risici. De scorede to gange ved at vinde andenbolde.

- Vi forsøgte alt, men vi havde ikke nok åbne chancer.

- Når en kamp begynder sådan, så er det svært at finde selvtilliden, så det var aldrig vores kamp. En anden lille udfordring, vi skulle overkomme, var de 500.000 afbrydelser i anden halvleg, og dommerne mener stadig, at han gjorde alt rigtigt.

- Vi er et af de mest fair hold i Premier League, men i aften (onsdag, red.) fremstod vi som slagtere.

- Vi må acceptere resultatet, men det føles stadig dumt, og nu får vi brug for Anfield endnu en gang, siger Klopp ifølge engelske BT Sport.

Kan blive sorteper
Med onsdagens nederlag har Liverpool kniven for struben i Champions Leagues gruppe C. Her ligger englænderne nummer tre med seks point.

Det er to point færre end PSG og tre færre end Napoli.

I gruppespillets sidste runde står Liverpool over for Napoli, der kommer på besøg på Anfield 11. december.

Den kamp er Liverpool tvunget til at vinde for at kunne gå videre.

Hvis englænderne samtidig skal være sikre på at ende over Napoli i gruppen, skal de være bedre end italienerne indbyrdes.

Da holdene mødtes i Napoli, vandt hjemmeholdet 1-0. Liverpool har dermed også brug for enten en 1-0-sejr eller en sejr med mere end et mål.

Topklubber i vanvittig kamp: Ti mål og rødt kort

Pragtmål af Eriksen: Tottenham lever i CL

Helt nye tal afsløret: Så fedt tjener Superliga-spillerne

Trods ny millionkontrakt: Storklubber lurer på dansk forsvarskomet

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind