Annonce:
Annonce:

Held og lykke, Ronaldo: Atléticos skræmmende statistik

Real Madrid får det svært i første kamp i kvartfinalen på Calderón, hvis man kigger statistikken igennem. Diego Simeones mandskab er nemlig skræmmende på hjemmebane i Champions League - og mod Real

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Hjemmebanen skal være et fort.

Det skal være usagt, om Diego Simeone har haft dette ønske som nummer et på sin liste, da han trådte til, men hvis det var tilfældet, er det lykkes ham og resten af Atlético Madrid at opfylde det ret godt i Champions League.

Før tirsdagens første kvartfinale-opgør mod ærkerivalerne fra Real Madrid har Atlético ikke tabt en eneste kamp under Simeone i den fineste klubturnering.

Ronaldo trods fiasko: Vi er meget bedre end Atletico

3-1, 4-0, 2-0, 4-1, 1-0, 0-0, 1-0, 5-0, 4-0, 0-0 (1-0 efter forlænget).

En uafgjort, syv sejre, og en sejr efter forlænget spilletid. En skræmmende statistisk, der møder 'storbror' Real Madrid, når Ronaldo og co. kommer på besøg.

Og Real Madrid kan heller ikke glæde sig over deres seneste resultater på Calderón.

Det bliver ikke nemt for Cristiano Ronaldo at komme forbi Atletico-muren tirsdag aften. Sidste gang havde portugiseren end ikke et skud på mål i 4-0-nederlaget på Calderon. (Foto: AP)
Det bliver ikke nemt for Cristiano Ronaldo at komme forbi Atletico-muren tirsdag aften. Sidste gang havde portugiseren end ikke et skud på mål i 4-0-nederlaget på Calderon. (Foto: AP)
 

Annonce:

I denne sæson har Carlo Ancelottis mandskab være på besøg på Atleticos hjemmebane tre gange - og alle tre gange tabte stjernerne fra den anden side af byen.

1-0 i Super Cuppen, 2-0 i Copa del Rey og 4-0 i ligaen.

Én ting kan Real Madrid dog se tilbage på med glæde i forbindelse med Champions League, hvor Atletico har været indblandet.

Sidste sæsons finale var netop mellem de to hold - i øvrigt første gang at to hold fra samme by mødtes i finalen - og den kamp vandt Real Madrid 4-1 efter forlænget spilletid, da Sergio Ramos i overtiden af den ordinære tid steg op og headede udligningen ind.

Ydmygelse: Saksesparksperle sænker Real i Madrid-derby

Diego Godin havde ellers bragt Atletico foran i første halvleg, men uruguayaneren og resten af Atletico-holdet måtte gå tomhændet hjem.

Forsvarschefen er dog ikke interesseret i at revanchere sidste sæsons finale-nederlag.

Annonce:

- Sidste år var en finale, og i år er det en kvartfinale. I mine øjne er der ikke tale om revanche, for hver kamp spiller man kun en gang. Jeg tænker ikke på revanche, nej, siger Godin til Kicker.

- Jeg ville lyve, hvis vi ikke har et mål om at løfte pokalen i Berlin i maj. Det er en kæmpe drøm. Vi må udnytte vores fantastiske hjemmebane i første opgør og spille hårdt og med hjertet, som vi plejer.

En ting er sikkert - de to Madrid-hold tørner ikke sammen i finalen i år. Men du skal ikke snydes for højdepunkterne fra sidste års finalen mellem Real Madrid og Atlético.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: