Annonce:
Annonce:

Henry angriber Reals matchvinder: Egoistisk!

Den tidligere stjerneangriber Thierry Henry var ikke fan af Chicharitos jubelscene efter hans matchvinder-mål mod Atlético. Han skulle i stedet have jublet sammen med assist-mageren Ronaldo

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Javier 'Chicharito' Hernandez blev den helt store helt for Real Madrid onsdag aften, da mexicaneren to minutter før tid sænkede Atlético Madrid med opgørets enlige scoring.

Cristiano Ronaldo spillede et-to med James, hvorefter portugiseren spillede Chicharito i feltet, der sikkert sendte bolden i mål. Dermed gik Real videre på bekostning af Atlético efter 0-0 i første kamp.

Mexicaneren har for det meste spenderet sin tid på Real Madrid-bænken, og derfor var matchvinder-målet da også en forløsning for den tidligere Manchester United-spiller, der tydeligt viste det i sin jubel.

Skurken Ronaldo blev helt til sidst

Men måden, 'Chicharito' jublede på var forkert - det mener den tidligere stjerneangriber og nuværende ekspert på Sky Sports Thierry Henry. I stedet skulle han have takket Ronaldo, der var hovedmanden bag målet, mener han.

Annonce:

- Det var 'Chicharitos' store chance onsdag aften, og han havde også to gode muligheder i starten af opgøret. Men jeg kan kun sige, at han skulle have takket Ronaldo for sit matchvinder-mål. Han endte med at fejre målet for sig selv, men han skulle have været mere taknemlig over for Ronaldo.

- I mine øjne skulle han have fejret det med ham, for det var Ronaldo, der tog sagen i egen hånd og ændrede kampen, udtalte Henry i Champions League-studiet efter opgøret.

Javier Hernandez efter 1-0-målet, der sikrede Real Madrid en semifinaleplads. (Foto: AP)
Javier Hernandez efter 1-0-målet, der sikrede Real Madrid en semifinaleplads. (Foto: AP)
 

Tror du, Ronaldo ville have afleveret bolden, hvis han ikke var blevet rørt af Miranda i sidste øjeblik?, spurgte værten Henry.

- Jeg tror, at han valgte ikke at tage en dum og unødvendig beslutning med at skyde selv to minutter før tid. Han så, at en medspiller var i en bedre position, og derfor afleverede han.

- Det er 100 procent Ronaldos mål. Jeg kan ikke lide, at Hernandez derefter jubler som om, han har vundet VM. Og sværere var målet ikke - det er bare en simpel inderside. Han skulle vendt sig om og takket Ronaldo, argumenterede Henry.

Fra bænkevarmer til matchvinder: Mit vigtigste mål!

Annonce:

Jamie Carragher, tidligere Liverpool-profil, var også i studiet som ekspert - og den den forhenværende forsvarsspiller hentydede til, at Ronaldo heller ikke selv er for god til at takke sine holdkammerater for oplæg - og i stedet vælger at fokusere på sig selv.

- Du har ret i, at det er Ronaldos mål i forhold til, hvordan han tog ansvar inden målet. Men Ronaldo har jo også selv gjort det før. I CL-finalen sidste år scorede han på straffe til 4-1, tog trøjen af og så endte det med, at billederne af ham var overalt bagefter -men der var kampen allerede afgjort ved Marcelo, sagde Carragher.

- Enig, men jeg havde også sagt det samme, hvis det havde været Ronaldo i stedet for Chicharito. Det var en forholdsvis let scoring af Hernandez, og han skulle have været mere taknemlig over for Ronaldo, argumenterede Henry.

Det var dog ikke alle, der var forargede over Hernandez' jubel. Mexicanerens tidligere holdkammerat fra United Michael Carrick lykønskede i stedet 'Den lille Ært' med sin vigtige scoring.

Se den omtalte episode i videoen øverst i artiklen, da Ronaldo assisterede 'Chicharito', hvorefter mexicaneren brød ud i en jubel-rus.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: