Annonce:
Annonce:

Her er Brøndby og FCM's CL-mostander

Brøndby skal møde stærke Red Bull Salzburg i Champions League-kvalifikationens playoffrunde

Brøndby har fået en halvsløj start på titelforsvaret i Superligaen ved at spille uafgjort i de tre første spillerunder. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Brøndby har fået en halvsløj start på titelforsvaret i Superligaen ved at spille uafgjort i de tre første spillerunder. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Brøndby har fået den værst mulige modstander i den afgørende kvalifikationsrunde til det guldrandede Champions League-gruppespil.

Mandag fik danmarksmesteren klarhed over, at modstanderen i playoffrunden bliver det østrigske mesterhold Red Bull Salzburg, der blandt andre har danske Rasmus Nissen Kristensen i spillertruppen.

Det står klart efter lodtrækningen i Nyon. Brøndby var useedet i lodtrækningen, men kunne have håbet på lidt mildere modstand i form af eksempelvis Dinamo Zagreb eller Olympiakos.

Det første opgør spilles 17. eller 18. august i Østrig, mens der er returkamp 24. eller 25. august i Brøndby.

Brøndby har ikke deltaget i Champions League-gruppespillet siden 1998.

Annonce:

Ender dobbeltopgøret med et samlet nederlag til Niels Frederiksens mandskab, bliver holdet overført til Europa League-gruppespillet i stedet. Det har Brøndby aldrig deltaget i, men i efteråret 2005 var holdet med i Uefa Cup-gruppespillet.

Red Bull Salzburg har været i Champions League-gruppespillet de seneste to sæsoner. Den østrigske mesterklub har fået en forrygende start på den nye sæson i den hjemlige liga. Holdet har vundet begge sine kampe og har en målscore på 10-2. Søndag vandt holdet med 7-1 hjemme over SV Ried.

Red Bull Salzburg var tidligere klædt i lilla og kendt som Austria Salzburg. I 2005 blev klubben overtaget af energidrikkoncernen.

Efterfølgende var FC Midtjylland også med i lodtrækningsbowlen i den del af Champions League-kvalifikationen, der ikke er for nationale mesterhold.

Her blev det afgjort, at midtjyderne i tilfælde af samlet sejr over hollandske PSV Eindhoven skal møde vinderen af dobbeltopgøret mellem Spartak Moskva og Benfica i playoffrunden.

FC Midtjylland eller PSV Eindhoven starter på udebane i Moskva eller Lissabon 17. eller 18. august, mens der er returkamp i Herning eller Eindhoven ugen efter.

FC Midtjylland spiller tirsdag ude mod PSV Eindhoven i tredje kvalifikationsrunde, mens der er returkamp i Danmark næste uge.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: