Annonce:
Annonce:

Her er CL-semifinalerne - spansk lokal-drama venter!

Der har netop været lodtrækning til semifinalerne i Champions League, hvor der bliver spansk lokalopgør

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Nu er det på plads, hvem der står over for hinanden i semifinalerne i Champions League.

CHAMPIONS LEAGUE:

Real Madrid - Atlético Madrid

Monaco - Juventus

Den første semifinale bliver spillet torsdag 2. og 3. maj, mens der er returopgør en uge senere.

Dermed starter Real Madrid på hjemmebane. Det spanske mandskab sendte Bayern München ud i kvartfinalen efter forlænget spilletid i en forrygende fodboldkamp, der dog også blev skæmmet af alvorlige fejlkendelser fra dommeren Viktor Kassai. Zinedine Zidanes mandskab kan også blive det første, der har held og dygtighed nok til at vinde Champions League to år i streg, efter de løftede pokalen sidste sæson efter sejren over lokalrivalerne fra Atlético Madrid. Og nu får de to altså lov til at krydse klinger igen.

Annonce:

61738379.jpg
Atlético bookede deres plads i semifinalen, da de sendte Leicester og Kasper Schmeichel ud af turneringen. Det var dog ikke en let opgave for spanierne, der kun slap af sted med en samlet 2-1 sejr, der blandt andet blev grundlagt på et mere end tvivlsomt straffespark i kampen i Madrid. Atlético har, ligesom Real, været i to finaler de sidste tre år. Begge gange har de dog måttet se Real Madrid løbe af sted med sejren, så Diego Simeone, Antoine Griezmann og resten af Atlético-truppen må være mere end opsatte på, at trofæet skal blive deres i år.

10.8607208ar.jpg
Årets overraskelse må hedde Monaco. Med voldsomt angrebsivrigt fodbold har det unge, franske mandskab imponeret vidt og bredt, og med kun 18-årige Kylian Mbappé i front kan ingen afskrive franskmændene. I kvartfinalen sendte de Dortmund ud i to målrige opgør (2-3 og 3-1), der dog også vil blive husket for bombeangrebet på Dortmunds bus før det første opgør i Tyskland. Nu får Monaco lov til at stå over for en af europæiske mest kompetente mandskaber, når det kommer til det defensive arbejde.

61756698.jpg
Med en knusende sikker sejr, der lød på samlet 3-0, sendte Juventus sig selv videre i turneringen og Barcelona helt ud i mørket. Grundlaget blev lagt hjemme i Torino, hvor 3-0 blev det endelige resultat, før Den gamle dame drog til Spanien og på overbevisende facon forsvarede sejren hjem i bedste italienske stil.

61757032.jpg

TV: Derfor bliver spansk CL-derby så stort:

Hvem mødes i finalen:

Hvem vinder CHL?

Neymar brast i gråd efter CL-exit

Juventus-profil: Der er ingen favoritter i CL nu

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: