Her er det: Sæsonens bedste CL-mål

UEFA har lavet en liste over de 10 bedste scoringer fra Champions League-sæsonen fra den netop afsluttede sæson - vinderen er Cristiano Ronaldo

Det kan godt være, Cristiano Ronaldo ikke har vundet en eneste titel denne sæson sammen med Real Madrid - men i det mindste kan kan glæde sig over, at han endnu engang har præsteret på topplan rent individuelt.

Vanvittige 61 mål har portugiseren stået for i alle turneringer på klub- og landshold, hvor 10 af dem kom i Champions League for Real Madrid.

Og en af de scoringer fra den fineste klubturnering er nu blevet valgt som det allerbedste i den netop afsluttende sæson.

Det er UEFA's tekniske observatører, der har siddet i en rundkreds og udpeget de 10 bedste mål fra turneringen - og Ronaldos kasse mod Liverpool på Anfield er valgt som det fornemmeste.

Se hele listen nederst i artiklen

FC Barcelonas store stjerne Lionel Messi optræder på listen to gange, men ingen af hans mål var gode nok til at slå Cristiano Ronaldo fra tronen.

Mærkværdigt nok er Aaron Ramseys drømmehug mod Galatasaray slet ikke at finde på listen, men UEFA's observatører har måtte mene, at Arsenal-spillerens mål altså ikke var så flot teknisk udført som de andre.

TV: Gense Ramseys vanvittige mål her:

13 kommentarer
Vis kommentarer