Høj klasse: Madrid-fans gav Roma-legende stående ovation

Det er ikke kun i Rom, at Francesco Totti bliver anset som en stor fodboldspiller. AS Roma-legenden blev også hyldet af Bernabéu tirsdag aften, da han blev skiftet ind

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Tilhængerne på Real Madrid er berygtede for at være krævende og utaknemmelige fra tid til anden.

Bare spørg Cristiano Ronaldo, som for tiden oplever at bliver piftet af på Bernabéu på trods af, at portugiseren i denne sæson allerede har garnet hele 27 gange - alene i La Liga.

Men madrilenerne er også kendte for at vise høj klasse til tider, og det gjorde de i den grad tirsdag aften, da Real Madrid spillede sig videre til kvartfinalerne i Champions League på bekostning af AS Roma.

Ronaldo redder Real Madrid - igen

Ved stillingen 2-0 et kvarter før tid blev den 39-årige Roma-legende Francesco Totti indskiftet til sin muligvis sidste kamp i den fineste klubturnering. Og selvom det ikke var en af deres egne, der tog overtrækstrøjen af og trissede ind på grønsværen, valgte en stor del af Bernabéu alligevel at klappe og give en stående ovation til den tidligere italienske storspiller.

En gestus som også imponerede medkommentator på TV3+ Michael Laudrup.

- Det er høj klasse. Det er så få gange, at vi ser det i fodboldhistorien. Selvfølgelig havde det nok været anderledes, hvis det stod 2-0 til Roma, med det er ligemeget. Det er en flot gestus, og det er helt fortjent, sagde den tidligere Real Madrid-stjerne.

Hovedpersonen, der har spillet i Roma hele sin karriere, var også rørt efter den store oplevelse i Madrid tirsdag.

- Det var meget følelsesladet, fordi dette bliver et vidunderligt minde. Denne tilkendegivelse fra dette ekstraordinære stadion betyder, at jeg har givet noget til fodboldverden, sagde Totti til italienske Mediaset Premium.

Det er bestemt ikke første gang, at Bernabéu hylder en modstander i den spanske hovedstad. Tilbage i 2008 fik Juventus-legenden Alessandro Del Piero samme behandling i en Champions League-kamp, og selv ærkerivalerne FC Barcelonas tidligere superstjerne Ronaldinho oplevede et publikum, der gav ham en stående ovation efter et opgør, hvor brasilianeren havde holdt legestue med Real Madrid-spillerne.

TV: Gense da Ronaldinho i 2005 tryllebandt Bernabéu

Francesco Totti har kontrakt med Roma frem til sommeren 2016 - en aftale, der ikke ventes at blive forlænget.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+