Hovedløs handling: Her losser Barça-stjerne til modstander

Barcelona-backen Jordi Alba mistede tirsdag aften besindelsen, da han helt umotiveret sparkede til en Leverkusen-forsvarer i Champions League

. (Foto: AP/Emilio Morenatti)
. (Foto: AP/Emilio Morenatti)

Det er ikke kun Chelseas Diego Costa, der kan lave svinestreger på en fodboldbane. Barcelonas lille back-spirrevip Jordi Alba har tilsyneladende også tillært sig urene metoder i forsøget på at stoppe sine modstandere.

Tirsdag aften var Barcelona i store problemer hjemme på Camp Nou, da de var bagud med 0-1 mod Leverkusen i Champions League.

Men om det var stillingen, der fik Alba til miste forstanden, vides ikke. I hvert fald havde han blot været på banen i knap et kvarter, da han i en løbeduel med Leverkusen-forsvareren Jonathan Tah besluttede sig for at losse tyskeren over skinnebenet. Helt umotiveret.

Heldigvis - for Alba - undgik han mærkværdigt nok et rødt kort, og heldigvis for tårnet Tah på 192 centimeter var Albas spark ikke hårdt nok til, at tyskeren gik i græsset. I stedet var det Alba, der røg en tur ned i det grønne.

Se episoden i tv-klippet øverst i artiklen

Se også: Nu igen?! Se Chelsea-bombers nye svinestreg

Albas urene vristspark fik Tah til at tage affære, da han pustede brystkassen op over for den lille back og dermed gjorde ham opmærksom på, at han ikke ville finde sig i spanierens beskidte handling.

Barcelona endte med at vinde kampen 2-1. Blandt andet efter en fantastisk scoring af Luis Suárez sent i opgøret. Men måske kunne det resultat være endt anderledes, hvis Alba havde fået det røde kort, han retmæssigt burde have været præsenteret for.

FC Barcelona fører gruppe E med fire point, mens Bayer Leverkusen står noteret for et point mindre på andenpladsen. Det samme antal har BATE Borisov, der hjemme i Hviderusland noget overraskende besejrede Roma med 3-2. Dette resultat efterlader italienerne sidste i puljen med et enkelt point.

Se Suárez' sublime scoring, der sikrede FC Barcelona tre point, lige her:

3 kommentarer
Vis kommentarer