Annonce:
Annonce:

Identisk med stort Barcelona-ønske: Eriksen en af verdens bedste

Såvel BBC-ekspert Garth Crooks som holdkammerat Jan Vertonghen ophøjer Christian Eriksen til ren og skær verdensklasse

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

'En af de bedste fodboldspillere i verden'. Et prædikat, der er de færreste forundt, men Tottenham-forsvarsklippen Jan Vertonghen tøver ikke med at klistre det på sin unge holdkammerat Christian Eriksen.

I et interview med avisen Evening Standard placerer Tottenham Hotspurs belgiske landsholdsspiller Eriksen blandt de største playmakere i verden.

- Han har gjort utrolige fremskridt. Jeg har kendt ham i mange år, og han har altid været et stort talent. I de seneste to sæsoner har han imidlertid taget kæmpe skridt fremad, siger Vertonghen til avisen.

- Alle har altid sagt, at han med sine kvaliteter kunne blive den bedste playmaker i verden. Han scorer mål og lægger op til mål, og når han falder med tilbage, gør han det godt.

Annonce:

- I de seneste to sæsoner har han været en gigant, siger Vertonghen, som har kendt Eriksen professionelt, siden danskeren debuterede for Ajax Amsterdam i 2010. To år senere rykkede belgieren til Tottenham, hvortil Eriksen kom i 2013.

25-årige Christian Eriksen scorede i sidste sæson otte mål og lagde op til 15 i Premier League. I indeværende sæson har han scoret to gange og lavet oplæg til yderligere tre mål.

Samtidig placerer den tidligere topspiller og nu BBC-vært Garth Crooks helt oppe på siden af Liverpools Philippe Coutinho, der for nylig var ved at blive verdens næstdyreste spiller men ikke kom afsted til Barcelona.

- Han er lige så værdifuld og vigtig for Tottenhams succes, som Coutinho er for Liverpools, siger han.

- Deres spillestil er ikke meget forskellig. Begge elsker at have bolden ved deres fødder, de kan se mulighederne for en tidlig aflevering - både lang og kort - og de elsker at score mål. De har simpelthen alle de ingredienser, der skaber en topklasse-midtbanespiller.

- Hvad jeg elsker ved Eriksen er, at han har evnen til at få alting til at se så let ud, lyder rosen fra Garth Crooks.

Annonce:

Vertonghen stiller i øvrigt ikke til start i tirsdagens CL-opgør med Apoel, idet han blev udvist i Tottenhams seneste CL-kamp mod Dortmund. Også Eriksen er ude med sygdom.

Eriksen frygtet og hyldet: Overset, klog og farligst af alle

Eriksen tryllede i besværlig Tottenham-sejr

Her er stjernernes ugeløn i Tottenham

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: