Iskolde Isco: Når det gælder, så vinder vi!

Real Madrid-spilleren ret ligeglad med sæsonens foregående syv kampe mod Atletico, hvor Real ikke har vundet en eneste

Real Madrids Isco (th) i kamp om bolden med Atletico's Antoine Griezmann. (Foto: AP)
Real Madrids Isco (th) i kamp om bolden med Atletico's Antoine Griezmann. (Foto: AP)

Carlo Ancelotti var naturligvis lige præcis så tilfreds, som italieneren havde lyst til at vise omverdenen efter Real Madrids sene sejr over de evige opkomlinge fra Atletico Madrid.

Og cheftræneren var suverænt godt tilpas med, at det lige præcis blev Javier ’Chicharito’ Hernandez, der blev matchvinder:

- Han var fantastisk! Han spillede virkelig godt og fortjente målet. Hernandez har ikke spillet så meget i denne sæson, men da vi fik brug for ham, var han klar. Han er en ægte professionel, siger Carlo Ancelotti.

- Vi fandt de rigtige løsninger i de sidste minutter. Selvfølgelig gjorde det røde kort en forskel, og jeg ved ikke, om udvisningen var berettiget eller ej. Det var en kamp med masser af intensitet men spillerne viste god fair play, mener Carlo Ancelotti efter de ind imellem halvhårde løjer på Estadio Santiago Bernabeu.

Se også: Skurken Ronaldo blev helt til sidst

Real Madrid måtte undvære Luka Modric, Gareth Bale, Marcelo og Karim Benzema, men de nye folk i forhold til sidst – Pepe, Fabio Coentrao, Isco og især Chicharito – slog alligevel til. Og med indtoget i semifinalerne har Real Madrid stadig en historisk chance for som det første hold at genvinde Champions League-trofæet.

- Når det gælder, så er vi der – og vinder, siger Isco med en luske bagtanke til den interne rival-duel med Atletico. De syv interne opgør i denne sæson er endt med fire sejre til Atletico og tre uafgjorte.

- Vi var ikke alene. Vi blev løftet af den fantastiske stemning på stadion, hvor vore fans skabte en helt speciel kulisse – dem kunne vi ikke svigte, siger Isco til TV3.

Se også: Effektive Juventus forsvarede sig i CL-semifinalen

Han har vanen tro ingen præferencer, når det gælder modstanderne i semifinalen:

- Det har jeg slet ikke tænkt på. Nu skal vi nyde denne aften, og så ser vi på fredag, hvem vi skal møde i semifinalen, siger iskolde Isco.

Der er lodtrækning fredag kl. 12.

Mulige modstandere: Bayern München, Juventus og FC Barcelona.

Et helt godt felt…

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere