Jon Dahl hylder dansker: Én af verdens bedste

Malmøs cheftræner er svært begejstret for Chelsea-danskeren efter endnu en Champions League-nedtur

Jon Dahl roser AC: 'Han er en af verdens bedste'

De har kurs mod noget meget ubehageligt i Champions League-historien efter fire kampe med lutter nederlag og fortsat ingen scoringer.

Alligevel formåede Malmö FF's cheftræner, danske Jon Dahl Tomasson, at finde noget positivt at tale om onsdag aften efter 0-1-nederlaget til Chelsea FC.

For den tidligere målmaskine kunne ikke lade være med at være overordentligt imponeret af landsmanden Andreas Christensen.

- Han er jo en af de bedste forsvarsspillere i verden. Det synes jeg. Han er en god og fornuftig dreng, der har taget den lange vej, den hårde vej, og nu har han etableret sig til at være en starter i Chelsea, sagde Tomasson til TV 3 Sport efter kampen, som du kan se over artiklen.

Andreas Christensen på bolden foran Mirko Colak i tirsdagens kamp. Foto: Andreas Hellergren/TT/Ritzau Scanpix
Andreas Christensen på bolden foran Mirko Colak i tirsdagens kamp. Foto: Andreas Hellergren/TT/Ritzau Scanpix
 

- Han er jo en fantastisk spiller. En god forsvarsspiller, har fart, læser spillet og er genial på bolden også, kom det.

Stolte trods alt
Andreas Christensen var med fra start og spillede, som man nok kan regne ud, når man læser Jon Dahls roser, en stærk kamp i forsvaret sammen med Antonio Rüdiger og Thiago Silva.

Jon Dahl Tomasson udtalte efter kampen til klubbens hjemmeside, at der ikke var nogen grund til at hænge med hovedet, selvom Malmö FF havde tabt igen.

- Spillerne fulgte kampplanen og var meget strukturerede gennem hele kampen. Vi spillede mod en god modstander, så selvfølgelig skabte de nogle chancer.

Læs også: Medie: Ramt af problemer

- Alligevel havde vi nogle situationer, vi godt kunne have fået mere ud af, hvis vi havde truffet nogle bedre beslutninger, sagde han.

Marokkanske Hakim Ziyech blev matchvinder med kampens eneste scoring efter 56 minutter, da han sendte et indlæg fra Callum Hudson-Odoi forbi Johan Dahlin i Malmö-målet.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter