Annonce:
Annonce:

José Mourinho er glad for at undgå Europa League

Chelsea-manageren er glad for, at hans spillere med Champions League-avancementet fik stoltheden tilbage

Chelsea-boss Jose Mourinho glæder sig meget over, at det lykkedes London-holdet at spille sig videre i Champions League (Foto: AP)
Chelsea-boss Jose Mourinho glæder sig meget over, at det lykkedes London-holdet at spille sig videre i Champions League (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Kriseramte Chelsea viste klassen, da det gjaldt, og de engelske fodboldmestre kom videre til 1/8-finalerne i Champions League med en 2-0-sejr hjemme over Porto.

De engelske mestres hårdt pressede manager, José Mourinho, glæder sig da også efter sejren onsdag aften på Stamford Bridge i London.

- Efter et nederlag på hjemmebane i ligaen ville endnu et nederlag have været et angreb på vores stolthed. Vi er glade for at undgå Europa League, siger portugiseren ifølge uefa.com.

Bizart selvmål hjælper Chelsea mod CL-avancement

Chelsea tabte lørdag i sidste uge 0-1 hjemme til Bournemouth i Premier League, hvor mestrene har tabt otte af sæsonens første 15 kampe.

Et nederlag til Porto havde sendt Chelsea ned på tredjepladsen i gruppe G, hvilket ville have betydet, at englænderne var blevet overført til 1/16-finalerne i Europa League.

Fransk festfyrværkeri: Arsenal i stort CL-comeback

Annonce:

Med sejren vinder Chelsea i stedet gruppen med 13 point og er videre sammen med Dynamo Kiev, mens Porto slutter som nummer tre.

- Vi var kompakte og forsøgte at vinde kampen, selv om vi vidste, at uafgjort havde været nok. Det var et vigtigt resultat for spillerne og klubben, siger José Mourinho.

Også Chelsea-anfører John Terry er lettet, efter at det lykkedes klubben at gå videre.

- Fansene havde brug for det, når man tænker på, hvordan vores form har været i ligaen. Spillerne havde helt sikkert brug for det.

- Vi vidste, at det ville kræve en stor præstation at vinde gruppen. Det har vi gjort, så vi er overordnet set glade for vores præstation, siger den 35-årige midterforsvarer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: