Journalist kunne ikke styre sig: Anholdt under fodboldkamp

Det gik så hedt for sig på pressepladserne under tirsdagens kamp mellem Ajax og PAOK, at en græsk journalist fik med lovens lange arm at bestille

Ajax vandt kampen med 3-2 over græske, PAOK. Foto: Olaf Kraak/Ritzau Scanpix
Ajax vandt kampen med 3-2 over græske, PAOK. Foto: Olaf Kraak/Ritzau Scanpix

No cheering in the press box.

Et velkendt mantra blandt fodboldjournalister, men det er værd at bemærke sig, at øvrige love og regler skam også gælder på de områder på diverse fodboldstadions, der er forbeholdt pressen. Og de regler blev angiveligt brudt under kampen mellem hollandske Ajax og græske PAOK i Champions League-kvalifikationen tirsdag aften.

Mens et drama udfoldede sig på banen, skete det samme på pressepladserne, hvor en græsk journalist blev bedt om at forlade stadion i Amsterdam af Ajax-officials. Det skriver det hollandske medie AT5.

Hvad journalisten gjorde, vides ikke, men det blev angiveligt så omfattende, at det hollandske politi anholdt og tog den græske journalist med sig med begrundelse i 'at forstyrre husfreden'. Det bekræfter en talsmand for politiet.

Dramaet på banen endte med en 3-2-sejr til Ajax, der går videre i Champions League-kvalifikationen. Den første kamp i Grækenland endte 2-2.

Nicklas Bendtner skal ikke til den italienske serie C. Han har kontrakt året ud med Rosenborg. Foto: Lars Poulsen. Intl. fodbold - 14. aug. 2019 - kl. 14:57 Bendtner på 3. klasse? Det kommer aldrig på tale!

FCK-spillerne må være skuffet efter gårsdagens nederlag til Røde Stjerne. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix Champions League - 14. aug. 2019 - kl. 09:44 CL-exit giver historisk blødende FCK-aktie

Paul Onuachu er endnu ikke blevet solgt, men Genk håber hurtigt at kunne få en afklaring på FCM-angriberens fremtid. Foto: Jens Dresling FC Midtjylland - 14. aug. 2019 - kl. 12:48 Vil købe stjernen: Stiller krav til FCM

2 kommentarer
Vis kommentarer