Juve-træner: Vigtigt resultat for Italien

Juventus' træner, Max Allegri, mener, at Juventus har kvaliteten til at gøre det endnu bedre, end de gjorde onsdag aften, hvor de besejrede Dortmund 3-0 på udebane i Champions League.

Juventus formåede onsdag aften at sætte Borussia Dortmund til vægs, da det italienske storhold hentede en 3-0-sejr på Signal Iduna Park, hvilket bet'd at Juventus kunne booke biletterne til kvartfinalen i Champions League med en samlet 5-1-sejr over det tyske mandskab.

Det glæder naturligvis den italienske træner, Max Allegri, som dog mener, at Juventus kan skabe endnu større resultater, end de gjorde mod Dortmund.

- Det var en smuk aften i aften, men vi må ikke stoppe her, vi skal kigge frem og afvente lodtrækningen, siger Max Allegri til Goal.com.

- Aftenens resultat er resultatet af alt det hårde arbejde, vi har udført. Vi spillede en vigtig kamp, og vi hentede et vigtigt resultat hjem til italiensk fodbold. Dette hold skal fortsætte med at være klar over dets kvaliteter, og jeg mener, vi har kvaliteten til at gøre det endnu bedre, end vi gjorde det mod Dortmund.

- Men det er samtidig vigtigt for mig at sige, at jeg synes, vi spillede en rigtig god kamp, og jeg er rigtig glad for resultatet. I sær i anden halvleg gjorde vi det godt. Dette hold er stærkt både teknisk og fysisk. Vi har et virkelig rigtig godt hold, og vi har en mand som Tevez oppe i front, som er helt i toppen, lyder det fra Allegri.

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere