Juventus-profil: Der er ingen favoritter i CL nu

Paulo Dybala lagde ikke skjul på, at Barcelona var en frygtet modstander før de to CL-kvartfinaleopgør

Grædefærdig Neymar og Barca er ude – Urokkelige Juve avancerer. (Video: TV3 Sport)

19. apr 20:45 Barcelona - Juventus

UEFA Champions LeagueStadion: Camp Nou, Spanien Dommer: Bjorn Kuipers
Barcelona
0 0
0 3
Slut
Juventus

Juventus spillede sig onsdag aften i semifinalen i Champions League, og den argentinske angriber Paulo Dybala havde en hovedrolle i den bedrift.

Godt nok endte returopgøret i kvartfinalen i Barcelona 0-0, men i det første opgør, som Juventus vandt 3-0, scorede argentineren to gange.

Efter sejren lagde han ikke skjul på sin stolthed over at slå Barcelona ud af den prestigefulde turnering og holde Barcelonas stjernenavne fra at score.

- Vi undgår at indkassere et mål mod et hold som Barcelona, og det er ikke nogen nem opgave. Vi er utrolig glade for vores præstation, siger Paulo Dybala ifølge uefa.com.

Dybala og co. er klar til semifinalen i Champions League. Foto: AP
Dybala og co. er klar til semifinalen i Champions League. Foto: AP

Han lagde heller ikke skjul på, at Barcelona på forhånd var et frygtet mandskab hos Juventus.

- Da vi så lodtrækningen til kvartfinalerne sammen, så var alle enige om, at det var i orden at møde alle hold på nær Barcelona.

- Nu kan jeg ikke se nogen stor favorit (til Champions League-titlen, red.). Jeg mener, at alle fire hold har lige store muligheder for at gå hele vejen, så lad os se, hvem vi trækker, siger Dybala.

Juventus leverede en stærk defensiv præstation i opgøret på Camp Nou onsdag aften, og forsvarsspilleren Leonardo Bonucci lagde heller ikke skjul på præstationens niveau.

- Vi vidste, at Barcelona var klar til at risikere alt, men vi lukkede alle rum ned. At score tre gange i den første kamp og undgå at indkassere et mål på Camp Nou er et bevis på, at vi er et stort hold.

- Nu skal vi igennem endnu et svært skridt for at nå finalen i Cardiff. Jeg tror, alle hold ønsker at undgå os nu, siger Bonucci.

Monaco slog Dortmund ud - se alle kasserne her:

Se også: Neymar brast i gråd efter CL-exit

Se også: Messi faldt igennem: Barca ude

Se også: 18-årig guldfugl sender Monaco i semifinalen

Lige nu ligger Manchester City lunt i svinget til mere Champions League-fodbold næste sæson - men Arsenal, Manchester United og Liverpool er også med i kampen om en top-4 placering. Foto: All Over Press Sport og Spil Stor analyse af Premier League: Disse hold når drømmeland – Champions League

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen