Juventus sikrer førsteplads med smal CL-sejr over Atlético

Juventus vandt med 1-0 over Atlético Madrid, der stadig ikke er sikker på avancement fra CL-gruppespillet

Dybala scorede et fantastisk mål. Foto: ISABELLA BONOTTO/Ritzau Scanpix
Dybala scorede et fantastisk mål. Foto: ISABELLA BONOTTO/Ritzau Scanpix

Juventus sikrede sig både avancement og førstepladsen i gruppe D, da holdet tirsdag aften tog imod Atlético Madrid i Champions League-gruppespillets næstsidste runde.

Torino-klubben vandt opgøret med 1-0. Dermed har Juventus 13 point efter de fem første kampe, hvor det er blevet til fire sejre og en uafgjort.

Atlético skal derimod stadig ud at kæmpe for avancement i sidste spillerunde.

Nederlaget tirsdag betyder, at spanierne har syv point på andenpladsen i gruppen. Det er blot et enkelt point mere end Bayer Leverkusen, der er nummer tre.

Cristiano Ronaldo startede trods lidt skadesproblemer inde for Juventus, men det blev kollegaen i front, Paulo Dybala, der sørgede for det italienske mål i første halvlegs tillægstid.

Og det var et fantastisk et af slagsen. På direkte frispark fra en yderst spids vinkel formåede argentineren at skrue bolden over forsvarsmuren og Jan Oblak i Atlético Madrid-målet.

Det blev kampens eneste scoring, selv om Álvaro Morata havde en stor mulighed for at udligne for Atlético dybt inde i overtiden. Spanieren fik et indlæg serveret for fødderne lige foran mål, men fik ikke ramt bolden.

Tidligere tirsdag udspillede Lokomotiv Moskva sin rolle i denne sæsons Champions League, da holdet på hjemmebane tabte med 0-2 til Leverkusen.

Dermed er det russiske hold sikker på at slutte sidst i gruppe D, selv om der stadig mangler en spillerunde.

I sidste runde tager Atlético Madrid hjemme imod Lokomotiv Moskva, mens Juventus besøger Bayer Leverkusen.

Begge kampe spilles 11. december.

Club Brugges Krepin Diatta glemte at tænke sig om, da han udlignede - og så røg han ud. Det samme gjorde hans holdkammerat Clinton Mata. Foto: Umit Bektas/Reuters/Ritzau Scanpix Champions League Totalt CL-vanvid: To røde kort i samme jubelscene
Christian Eriksen var med til at vende bøtten for Tottenham efter en skidt start mod Olympiakos. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix Champions League Eriksen bag stort Tottenham-comeback
Östersund har spillede forrige år i Europa League mod blandt andre Arsenal. Foto: TT NEWS AGENCY/Ritzau Scanpix Skandinavien Skandalen eskalerer: De smides ud af ligaen

0 kommentarer
Vis kommentarer