Juventus-træner ærgrer sig over Suarez' mål

Massimiliano Allegri er stolt over Juventus' sæson trods nederlaget til Barcelona i Champions League-finalen

Luis Suarez slog til, mens Juventus jagede et føringsmål - dét gjorde nas på Massimiliano Allegri. (Foto: AP)
Luis Suarez slog til, mens Juventus jagede et føringsmål - dét gjorde nas på Massimiliano Allegri. (Foto: AP)

Juventus' cheftræner, Massimiliano Allegri, var både skuffet og stolt, da han evaluerede sit holds indsats i lørdagens Champions League-finale mod FC Barcelona, som spanierne vandt 3-1.

De italienske mestre var på vej mod en overraskelse, efter at Alvaro Morata udlignede til 1-1 i anden halvleg, men cirka 20 minutter før tid scorede FC Barcelonas Luis Suarez til 2-1.

- På det tidspunkt jagtede vi den anden scoring, og vi blev sårbare over for en scoring på et kontraangreb, siger Allegri ifølge Football Italia.

(Foto: AP) Champions League Juves mirakel-mand: Det her er en af de store skuffelser

- Vi har haft en ekstraordinær sæson, og vi spillede en god finale, men i vores bedste periode i kampen indkasserede vi et dumt mål.

- Vi havde chancer for at udligne, men Barcelona har tre fremragende spillere i angrebet, og man bliver nødt til at udnytte sine chancer, siger træneren med henvisning til de spanske sejrherrers trekløver i front, Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar.

Sidstnævnte scorede kampens sidste mål syv minutter inde i dommerens tillægstid.

Massimiliano Allegri er uanset resultatet meget tilfreds med Juventus' sæson, hvor klubben for første gang i 20 år vandt både mesterskabet og pokalturneringen i samme sæson i Italien.

Champions League Efter Treble-triumf: Barcelona-træner sår tvivl om fremtid

Det var også en triumf for træneren, der blev mødt med nogen skepsis, da han før sæsonen afløste Antonio Conte på trænerposten i klubben fra Torino.

- Jeg mener, Juventus har haft en bemærkelsesværdig sæson, hvor vi har vundet det italienske mesterskab og pokalturneringen, og vi nåede Champions League-finalen. Hvad mere kunne vi have gjort, spørger træneren.

Se alle kampens mål her:

Juventus blev i 2006 tvangsnedrykket fra den italienske Serie A på grund af klubbens rolle i Calciopoli-skandalen.

Siden har klubben kæmpet for at komme tilbage til den europæiske top, og Champions League-finalen i Berlin var klubbens første i 12 år i den fineste europæiske klubturnering.

- Nu er det vores opgave at konsolidere os blandt de otte bedste hold i Europa, hvilket vil gøre os endnu stærkere i Italien, siger Massimiliano Allegri.

Champions League Suarez: Vi har spillerne, der gør forskellen


Få Ekstra Bladets vurdering af den storslåede Champions League-finale lige her

0 kommentarer
Vis kommentarer