Kæk Cornelius: Jeg snupper det næste straffespark

- Jeg overmatchede dem lidt på indlæg, og det er jo fedt at se, at jeg også kan gøre det på det her niveau, sagde angriberen, der dog gerne ville have scoret

PARKEN (Ekstra Bladet): Var der en FCK’er, der var indledende murbrækker, før gæsterne efter pausen blev spillet ud af Parken, var det holdets targetman. Andreas Cornelius sloges med det belgiske forsvar. På jorden og i luften. Med alle sine centimeter.

- De bolde, der kom ind i feltet, dem vandt jeg. Jeg overmatchede dem lidt på indlæg, og det er jo fedt at se, at jeg også kan gøre det på det her niveau.

- Jeg vandt mine dueller, og det er det første, der skal til. Derfra handler det meget om, hvor bolden havner, lød det veltilfreds fra den genopstandne forward, der dog gerne ville have scoret på sit hovedstødsforsøg i første halvleg.

- Jeg så ikke ham, der kom og sparkede den væk på stregen. Det var ærgerligt, for det var en god mulighed for at få en god start. Men man kan ikke altid være heldig, sagde han og trak på skuldrene.

Det skæve smil kom frem på spørgsmålet om, hvilken oplevelse han havde haft denne aften i Parken.

- Det var en god oplevelse. Vi spiller en rigtig godt kamp. Det var en dejlig følelse at løbe rundt derinde. En fed kamp og en fed stemning.

Det flotte resultat var mere, end han havde turde drømme om.

Havde ikke drømt om 4-0
- De var jo meget afventende i starten. Også mere end jeg troede. De stod meget lavt på banen, og vi fik alt initiativet, men vi håndterede det fint. Vi skulle måske have spillet lidt hurtigere nogle steder på banen. Men vi tog det roligt og kørte tempoet lidt op i anden halvleg, og det kom os til gode.

- Jeg havde regnet med en helt tæt kamp, hvor et enkelt mål ville komme til at afgøre det. 4-0 havde jeg ikke turde drømme om.

Til gengæld drømmer han om en fremtidig gave for enhver mål-afhængig angriber. Det kom frem, på spørgsmålet om, hvorvidt han havde nået at være bekymret over det brændte straffespark.

- Selvfølgelig er det irriterende, at vi ikke scorer, men vi får jo scoret rimeligt hurtigt bagefter. Men det er også fint nok, for så tager jeg bare det næste, grinede han.

Perspektivet i gruppen efter storsejren nedtonede han til gengæld.

- Jeg kigger ikke så langt frem. Der er lang vej igen. Vi kan stadig slutte som nummer fire, hvis vi ikke gør det godt nok. Vi har været rigtigt gode, men kan vi ikke holde niveau, så taber vi jo.

Kæmpe fest: Storsejr sender FCK tættere på drømmeland

Tak for tordenstøvlen, Thomas! 

Top-klasse af FCK: Her er de flotte karakterer

Ståle: Delaney har ALDRIG lavet sådan et mål til træning

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.