Kæmpe CL-kampe venter: Mourinho mod Zlatan

Der er lagt op til flere drabelige dueller i Champions Leagues 1/8-finaler. Paris Saint-Germain møder Chelsea, mens Manchester City møder Barcelona

Det bliver ikke meget bedre end det, vi serverer for jer nu. For i Champions League-turneringens 1/8-finaler venter der nogle vanvittigt spændende opgør.

Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain møder José Mourinho og Chelsea. Så er der også lige en anden nytårsgodte i form af Manchester City mod Barcelona.

Og nej, du er ikke ved at blive skør. De to opgør ER en direkte gentagelse af sidste års opgør i Champions League, hvor City og Barcelona tørnede sammen i 1/8-finalerne, mens Paris og Chelsea krydsede knopper en runde senere i kvartfinalen.

Gense det andet opgør fra sidste sæson mellem Chelsea og PSG, hvor London-klubben til sidst formåede at slå franskmændene ud

Ved den lejlighed vandt henholdsvis Chelsea og Barcelona, så det skal blive interessant at se, om Zlatan kan fælde Mourinho, og om Sergio Agüero kan gøre det samme ved Lionel Messi.

Real Madrid har fået en noget mere overkommelig opgave end Paris og City. 'Kongeklubben' møder Schalke 04, der lige nøjagtig sneg sig med til 1/8-finalerne. De to klubber mødte også hinanden i sidste sæson, hvor spanierne kørte tyskerne over.

Se højdepunkterne fra sidste års 1/8-delsfinale mellem de to hold, hvor Real Madrid tæskede Schalke med hele 6-1 i det første opgør.

Gruppevinderne begynder på udebane i 1/8-finalen 17.-18. februar og 24.-25. februar med returkampe 10.-11. marts og 17.-18. marts.

Lodtrækningen til kvartfinalen finder sted 20. marts, mens der er lodtrækning til semifinalen 24. april.

Se hele lodtrækningen i faktaboksen nedenfor:

Sådan ser 1/8-finalerne ud:
  • Paris Saint-Germain FC-Chelsea FC
  • Manchester City FC-FC Barcelona
  • Bayer 04 Leverkusen-Atlético Madrid
  • Juventus FC-BV Borussia Dortmund
  • FC Schalke 04-Real Madrid CF
  • FC Shakhtar Donetsk-FC Bayern München
  • Arsenal FC-AS Monaco
  • FC Basel-FC Porto

Bemærk:

Holdet, der står til sidst har hjemmebane i sidste opgør

 

0 kommentarer
Vis kommentarer