Kæmpe hæder: Liverpool-stjerne slår Messi og Ronaldo

Liverpools Virgil van Dijk blev kåret som bedste CL-spiller i den forgangne sæson

Virgil van Dijk Løb med hæderen. Foto: Ritzau Scanpix
Virgil van Dijk Løb med hæderen. Foto: Ritzau Scanpix

Liverpools forsvarsspiller Virgil van Dijk løb med hæderen torsdag, da han blev kåret som bedste spiller i den forgangne sæson i Champions League.

Det skete i forbindelse med, at der blev trukket lod til gruppespillet til denne sæson, og en masse priser blev løbende uddelt og herunder altså prisen med navnet Uefa Men's Player.

Antoine Griezmann og Barcelona skal blandt andet møde Thomas Delaney og Dortmund. Foto: Ritzau Scanpix. Champions League Vild CL-lodtrækning: Dødens gruppe og danskerbrag!

I slaget om at blive den bedste spiller faldt valget altså på van Dijk foran stjernerne Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Liverpool nåede hele vejen til at løfte pokalen 1. juni, da klubben i en ren engelsk finale besejrede Tottenham 2-0 i Madrid.

- Jeg må takke mine holdkammerater, for uden dem, havde jeg ikke opnået, hvad jeg har opnået. Det har været en lang rejse, og jeg er meget stolt over at få dette trofæ, siger Virgil van Dijk ifølge AFP.

Han er den første forsvarsspiller, der bliver kåret som den bedste spiller, siden prisen blev født i 2010/11-sæsonen.

Hos kvinderne blev Lucy Bronze kåret til årets spiller, efter at hun med Lyon vandt Champions League.

Danske Christian Eriksen var nomineret til prisen som bedste midtbanespiller, men her faldt valget på unge Frenkie de Jong, der spillede for Ajax i den forgangne sæson i turneringen.

Denne sommer skiftede Frenkie de Jong til FC Barcelona.

Klaas-Jan Huntelaar  og Ajax har sikret sig billet til gruppespillet i Champions League. Foto: Olaf Kraak/AFP/Ritzau Scanpix Champions League Ajax sikkert i Champions League

Røde Stjernes fans har parkeret en tank ude foran deres stadion forud for kampen mod Young Boys. Foto: Oliver Bunic/Ritzau Scanpix Champions League Vild optakt: Fans klar til brag

Jonas Wind endte med at brænde sit straffespark, som sikrede Rød Stjerne sejren. Foto: Anthon Unger. FC København Hård kritik: Nu tager FCK konsekvensen

58 kommentarer
Vis kommentarer