Annonce:
Annonce:

Kaos før Champions League: Eksplosion rammer spillerbus

Der har været en eksplosion tæt ved Dortmunds spillerbus kort før kampstart i Champions League, så kampen nu er udsat til onsdag 18.45

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Her til aften spilles der kvartfinaler i Champions League, men i Dortmund er der mere end almindeligt drama før kampstart mod Monaco. Kampen er nu udsat på ubestemt tid.

Politiet i Dortmund melder, at der har været en eksplosion tæt ved Dortmund spillerbus, og en enkelt person er kommet til skade og er kørt på hospitalet.

Dortmund har nu bekræftet, at det er den spanske forsvarsspiller Marc Bartra, der er kommet til skade med sin arm. Der er dog tale om en lettere skade i forbindelse med, at bus-ruden er smadret.

- Ved eksplosionen kom Marc Bartra til skade, og han befinder sig nu på hospitalet. God og hurtig bedring, skriver Dortmund på Twitter.

 

Se tv-klippet over artiklen for yderligere informationer

Politiet i Dortmund er kommet med denne officielle udmelding.

Annonce:

- Forud for Champions League-kampen mellem Borussia Dortmuind og Monaco denne aften har der kort efter klokken 19.00 været en eksplosion i nærheden af Dortmund-mandskabets spillerbus.

- Det er foregået i området omkring Witbräucker Strasse og Schirmannweg i Dortmund-Höchsten.

- I forhold til vores nuværende viden, gik hjulene på bussen helt eller delvist i stykker, og en person er blevet såret.

- Hvad der nøjagtigt er sket i forbindelse med eksplosionen, og hvor det præcist er foregået, kan endnu ikke siges, lyder det fra politiet.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Nina Vogt, der er talskvinde for politiet i Dortmund. Hun bekræfter, at man har kendskab til tre eksplosioner, men ellers henvises der til den officielle pressemeddelelse.

- Vi ved, at mange spekulerer lige nu og gerne vil vide, hvad der er sket. Men de gisninger beskæftiger vi os ikke med. Vi vil være helt sikre på, hvad der er foregået, og det er det, vi prøver på at finde ud af i øjeblikket, fortæller Vogt til Ekstra Bladet.

Annonce:

Sådan ser den smadrede bus ud:

Her er den officielle udmelding fra Dortmunds politi. Screendump: presseportal.de
Her er den officielle udmelding fra Dortmunds politi. Screendump: presseportal.de

Wittbraücker Strasse ligger knap 10 kilometer fra stadion. Sprængstoffet menes at være dumpet på gaden uden for bussen. Ifølge Bild i en hæk i modsat side af chaufføren. Politiet undersøger, om det var et målrettet angreb.  Ifølge det franske nyhedsbureau AFP har der været tale om tre sprængladninger.

Dortmund bekræfter, at der har været en eksplosion ved spillerbussen ved spillerhotellet, men slår fast, at spillerne er i sikkerhed. Der er heller ingen fare ved at være på stadion.

Klokken 20.30 er der kommet en afgørelse, der fortæller, at kampen skal spilles i morgen onsdag klokken 18.45 i stedet, og de personer, der havde billetter til aftenens kamp, deres billetter er også gældende til onsdag.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en uddybende kommentar fra politiet i Dortmund.

Annonce:

Mens det endnu var usikkert, om kampen blev spillet, der var Monaco-fansene fremme og synge positive sange om Dortmund, og de to fangrupperinger havde positiv stemningsudveksling. En oplevelse som Monaco har filmet, og som Dortmund takker for fra officiel hold.

Er du i Dortmund? Skulle du have set kampen på stadion? Tip os på 1224 / 1224@eb.dk .

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: