Keane raser over snyder: Hvis han er Manchester-spiller, er jeg en kineser

Manchester United-legenden Roy Keane var forarget over Ashley Youngs film-forsøg i tirsdagens Champions League kamp mod CSKA Moskva

Ashley Young har fået et negativt ry for at falde alt for nemt i nærkampe - og tirsdag aften gjorde han det ikke nemmere for sig selv, da han forsøgte sig med et pinligt filmforsøg i håb om at få tilkendt sig et straffespark  i Champions League-opgøret mod CSKA Moskva.

Dommeren hoppede dog ikke på Youngs snyde-trick, selvom kantspilleren brokkede sig efterfølgende.

De langsomme gengivelser viste dog med tydelighed, at den engelske landsholdsspiller faldt før tid og selv sparkede sin fod ind i modstanderen. Se klippet i toppen af artiklen.

Ny engelsk fodboldregel finder første offer

Han blev da også kritiseret hedtigt af Uniteds tidligere store stjerne og hårde hund Roy Keane.

- Hvis han er en United-spiller, så er jeg en kineser. For det er fuldstændig skandaløst. Vi har set det alt for mange gange. Det er en absolut skændsel. Kig lige på det - det er forfærdeligt. Det burde ikke være acceptabelt i en klub som Manchester United, sagde Roy Keane til ITV.

- Hvis man gør det én eller to gange, er det fair nok. Så har man begået en dejl. Men han har gjort det ni eller 10 gange - også tidligere i andre klubber.

Roy Keane mener, at Youngs medspillere bliver nødt til tage fat i ham og fortælle, at det ikke er accepteret i Manchester United.

TV: Kontroversiel United-stjerne filmer igen

En anden United-legende Paul Scholes, der tidligere har bebrejdet Young for det samme, kunne heller ikke holde sig tilbage med kritikken.

- Ashley skal simpelthen stoppe med dette. Han ved det godt selv, men det er blevet en vane for ham, og han kan ikke komme af med den. Det er så tydeligt, og han skal tage sig sammen. Det er pinligt for ham - og han ved det godt selv, sagde Scholes.

United-spilleren blev da også gjort til grin på det sociale medie Twitter, der heller ikke har glemt hans tidligere film-forsøg.

Manchester United vandt kampen mod CSKA Moskva på et mål af Wayne Rooney og fører nu deres Champions League gruppe.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?