Annonce:
Annonce:

Kedelig CL-affære blev afgjort i overtiden

Takket være en scoring i overtiden vandt Benfica 1-0 på hjemmebane over Zenit St. Petersborg i den første ottendedelsfinale i Champions League

Zenit så længe ud til at hente et solidt resultat i Portugal, men i overtiden scorede Benfica til 1-0, der også blev slutresultatet. (Foto: AP)
Zenit så længe ud til at hente et solidt resultat i Portugal, men i overtiden scorede Benfica til 1-0, der også blev slutresultatet. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Længe lignede Champions League-ottendedelsfinalen en uforløst og kedsommelig fodboldkamp til glemmebogen, men den brasilianske angriber Jonas Golcalves reddede aftenen for Benficas hjemmepublikum med sin overtidsscoring mod Zenit St. Petersborg.

Golcalves steg til vejrs og headede en frisparksbold i nettet efter 91. minutters spil på et tidspunkt, hvor Benfica ellers var kørt helt fast.

Zenit St. Petersborg var tydeligvis ikke kommet til Portugal for at underholde, hvilket er til at forstå, eftersom holdet er handicappet af manglende kamptræning hen over vinteren.

Holdet stillede sig tilbage og var klar til at tage imod det ventede Benfica-stormløb, der bare aldrig rigtig kom.

Hjemmeholdet dominerede boldbesiddelsen, men skabte vel kun to-tre brugbare chancer i de 90 minutter, hvor tilskuerne efterhånden virkede frustrerede over den harmløse indsats.

PSG-skandalen: Chokeret Zlatan havde ild i øjnene

Annonce:

Men bedst, som Zenits portugisiske træner, Andre Villas-Boas, troede, han havde sikret sig et godt udgangspunkt før returkampen i Rusland, ødelagde Jonas Goncalves altså helhedsindtrykket for gæsterne.

Umiddelbart forinden var Zenits italienske forsvarer Domenico Cristico blevet vist ud med to gule kort, og i den efterfølgende tumult lykkedes det den 31-årige angriber at score et mål, der kan blive meget vigtigt.

Inden det omvendte møde på Zenits bane 9. marts har russerne kun én mulighed for at få banken vinterrusten ud af stængerne. Fire dage forinden tager holdet nemlig hul på forårssæsonen i den hjemlige liga mod FC Krasnodar.

I aftenens anden 1/8-finale vandt Paris Saint-Germain 2-1 over Chelsea i intens affære, hvor Edinson Cavani blev matchvinder i anden halvleg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: