Klassekampe: Her er Champions League-semifinalerne

Pep Guardiola undgik sin kommende klub i CL-semifinalen. Bayern skal møde Atletico Madrid.

Real Madrid møder Manchester City, mens Bayern München skal op imod Atlético Madrid i Champions Leagues semifinaler. Det står klart efter fredagens lodtrækning i Nyon.

Cristiano Ronaldo og Real Madrid får fordel af at have hjemmebane i den sidste kamp i duellen mod Kongeklubbens tidligere manager Manuel Pellegrini, der er i gang med sin sidste sæson med Manchester City, inden han giver tøjlerne videre til Pep Guardiola.

Se Elkjærs power-ranking af de fire tilbageværende hold.

Det er første gang City er nået til en semifinale i Champions League, og briternes sportsdirektkør, Txiki Begiristain, er godt klar over, at Premier League-holdet har oddsene imod sig:

- Det bliver en stor kamp mod det hold, der har vundet mesterholdenes turnering flest gange. Men nu er vi nået så langt, og vi vil fortsætte med at drømme, siger spanieren ifølge uefa.com.

I det andet opgør skal Barcelonas overmænd fra Atletico på en hård opgave mod netop Pep Guardiolas velsmurte, bayerske maskine. Bayern München slutter endda på hjemmebane. Opgøret mellem de to klubber er en gentagelse af finalen fra 1974.

Det er den 26. og 27. april, de første semifinaler bliver spillet. Returmøderne er ugen efter, den 3. og 4. maj. 

Champions League-finalen bliver spillet den 28. maj i Milano.

Sidste år vandt FC Barcelona finalen med en 3-1-sejr over Juventus i Berlin. Begge mandskaber er slået ud af dette års turnering.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

37 kommentarer
Vis kommentarer