Kritiseret Ronaldo: Nå, nu er jeg pludselig god igen

Real Madrids største stjerne har måttet høre for sin måltørke i sæsonens første kampe. Men portugiseren har i den grad taget revanche de to seneste opgør for det spanske storhold

Cristiano Ronaldo er i en scoringskrise!

Den spanske presse var klar i mælet i starten af denne sæson - den portugisiske stjerne havde fået en svær start for Real Madrid og det portugisiske landshold efter at have gået målløs fra banen i de første fire kampe i sæsonen.

I det første opgør i La Liga formåede Real Madrid kun at spille 0-0 i første opgør mod Sporting Gijon, og da den spanske storklub endelig fik gang i målscoringen i den efterfølgende kamp mod Betis, var Ronaldo igen fraværende på måltavlen i 5-0-sejren.

Se også: Miniputter håner Ronaldo efter udebanemål

De to efterfølgende landskampe for Portugal var også skuffende for den 30-årige verdensstjerne - nul mål i fire kampe. De spanske medier begyndte efterfølgende at sætte spørgsmålstegn ved Ronaldos målform - noget der tydeligt irriterede Reals superstjerne.

Og hvordan svarer man bedst tilbage på kritikken?

Med mål. Masser af mål.

I de to seneste opgør for Real Madrid har portugiseren scoret ikke færre end otte (!) kasser. Først lykkedes det ham at banke fem mål ind bag en sagesløs Espanyol-keeper i weekenden, og tirsdag aften stod han bag et hattrick, da Shakhtar Donetsk blev sendt hjem til Ukraine med et 0-4-nederlag i den første runde af Champions League.

Se også: Di Marias lynmål sparker PSG og Champions League i gang

Målkrisen var aflyst, men hovedpersonen selv undrede sig over den bombastiske kritik fra den spanske presse, da han udtalte sig efter opgøret tirsdag.

- Jeg ved det ikke. Før var jeg dårlig - og nu er jeg god igen, fordi jeg har scoret otte mål i to kampe. Men jeg er glad og taknemlig for mit hold. De har tillid til mig og giver mig bolden. Det er en ære for mig at være i denne position, og jeg har meget at takke mine holdkammerater for, sagde han til pressen.

Real Madrids træner, Rafael Benitez, har ikke noget på noget tidspunkt tvivlet på sin verdesnstjerne.

- Det er ikke nogen debat. Ronaldo er den bedste i verden, og jeg værdsætter ham højt, sagde Benitez.

Det hele var dog ikke fryd og gammen for Real Madrid og Ronaldo efter storsejren.

Hele tre spillere måtte udgå med skader. Gareth Bale fik en skade i sin læg, Sergio Ramos klagede over smerter i skulderen, mens Raphael Varane fik et slag over anklen.

TV: Her udgår anfører Ramos efter en voldsom tackling

Benitez var mest bekymret over Bale efter opgøret.

- Ramos og Varane har fået nogle slag, men jeg er optimistisk omkring deres situation. Bale fik smerter i læggen, og vi må vente en dag eller to for at se, hvor galt det er, sagde han.

Karim Benzema kom også på scoringstavlen i 4-0-sejren mod Shakhtar. Se alle højdepunkterne herunder:

30 kommentarer
Vis kommentarer