Landsholdsklippe får Champions League-klø af eksklub

Janni Arnth, Frederikke Thøgersen og resten af Fiorentinas spillere tabte 0-4 til Arsenal i Champions League

Pernille Harder og Janni Arnth angriber. Foto: Lars Poulsen Dansk fodbold Dansk landsholdsspiller scorer i debut for Arsenal

Mødet med eksklubben Arsenal kunne ikke være blevet meget værre for den danske landsholdsspiller Janni Arnth.

Tre uger efter skiftet fra den engelske mesterklub til italienske Fiorentina stod de to klubber torsdag aften over for hinanden i 16.-delsfinalerne i Champions League.

På hjemmebanen i Firenze fik Janni Arnth og holdkammeraterne en lussing og tabte med 0-4. Dermed synes returkampen i London uden den store sportslige værdi.

På grund af en skade måtte Janni Arnth melde afbud til landsholdets to seneste EM-kvalifikationskampe mod Malta og Israel 29. august og 3. september.

Hun var blevet skaden kvit inden opgøret mod Arsenal, og hun startede i Fiorentinas midterforsvar. Inden der var gået en time, havde den italienske klub indkasseret fire mål.

Frederikke Thøgersen var med i Fiorentinas frontlinje. Begge danskere fik fuld spilletid i afklapsningen.

Fodboldkvindernes Champions League er en ren knockoutturnering. Den har dansk deltagelse af Fortuna Hjørring og Brøndby. De to danske hold vandt onsdag begge med 1-0 på udebane over henholdsvis albanske Vllaznia og svenske Piteå.

16.-delsfinalernes returkampe spilles 25. og 26. september.

Fodboldspilleren Anthony Stokes er dømt for at have stalket sin ekskæreste gennem en periode på otte måneder. (Foto: Shutterstock) Intl. fodbold Fodboldspiller dømt for stalking: Sendte 100 sms'er om dagen

Sport og Spil EM-kvindernes hemmeligheder: Flugt fra Taliban og holdfoto med Messi

Der ligger uheldig optræden bag fyringen af Kim Nielsen. Foto: Mathias Christensen Badminton Medier enige om fyring: Talte sjofelt til kvinderne

0 kommentarer
Vis kommentarer